+10000000%Ja bih šibnuo GTX 1070 i ostatak kako se uklopi.
Ja bih šibnuo GTX 1070 i ostatak kako se uklopi.
I ja sam hteo. Ali nisam mogao da uklopim i SSD i 16GB rama.Ja bih šibnuo GTX 1070 i ostatak kako se uklopi.
Ako je vec gaming PC, bolje da "zrtvuje" procesor i plocu zarad GTX 1070.I ja sam hteo. Ali nisam mogao da uklopim i SSD i 16GB rama.
Eventualno da se ne ide na Z170 plocu i K procesor.
Prevelika je steta propusiti ponudu za Ripjaws 3000Mhz.SSD umesto jednog štapa memorije i to je to. Kasnije kupiti taj drugi štap.
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
U pravu si.Najbolje je odma uzet i ssd jer tesko da ce ti se posli kad postavis cili komp dat reinstalirat windows i sve amo rec od 0 pocet
Kako misliš da ne instalira na SSD disk ili da nečuva instalacione verzije.Tako napravi... ali onda bi se mora i malo strpit sa igrama... jer ako se mene pita najbolje ti je samo sustav i ove neke programe ostavit na ssd a na hdd sve datoteke sta ti trebaju(slike muziku filomve...) i naravno igre... tako san ja napravia i isto preporucujen tebi..
http://prnt.sc/byubbp
Ja sve od igara tj od onih koje mogu instaliran na hdd da je ssd sta manje opterecen... meni u 8-10sec digne cili sustav...Kako misliš da ne instalira na SSD disk ili da nečuva instalacione verzije.
Pa zašto će ti onda SSD ako češ instalirati igrice na mehaniku. Daj ljudi počnite koristiti računar da je on vama rob, a ne vi njemu.Ja sve od igara tj od onih koje mogu instaliran na hdd da je ssd sta manje opterecen... meni u 8-10sec digne cili sustav...
Kako mislis? Zasto radit nesto ako netreba jer iman od 1tb hdd koji necu nikad napunit a ssd od 120gb sa 3igre bi napunia.... a ja mislin da razlike neke velike nema jer mi nije bitno ocu li pricekat 2 sec da se pokrene igra...Pa zašto će ti onda SSD ako češ instalirati igrice na mehaniku. Daj ljudi počnite koristiti računar da je on vama rob, a ne vi njemu.
Pa zašto uzima onda SSD da ima u glavi činjenicu da je u konfiguraciji SSD ubačen ili što je sad tako vreme pa ubacuju svi SSD. Ako se vodiš takvom činjenicom i razmišljanjem zašto će onda uopšte SSD pa čak i za dizanje sitema tih 7-8 sekundi koje spominješ, šta ti predstavlja.Kako mislis? Zasto radit nesto ako netreba jer iman od 1tb hdd koji necu nikad napunit a ssd od 120gb sa 3igre bi napunia.... a ja mislin da razlike neke velike nema jer mi nije bitno ocu li pricekat 2 sec da se pokrene igra...
Pa zašto uzima onda SSD da ima u glavi činjenicu da je u konfiguraciji SSD ubačen ili što je sad tako vreme pa ubacuju svi SSD. Ako se vodiš takvom činjenicom i razmišljanjem zašto će onda uopšte SSD pa čak i za dizanje sitema tih 7-8 sekundi koje spominješ, šta ti predstavlja.
Ubacio si SSD i koristiš ga kao sistemski i naravno sve što to povlači uz sistem instaliranje aplikacija, pa i igrica. Ne može da stanu 5 igrica nećeš ih ni istalirati toliko instaliraš onoliko koliko može igricu dve tri nebitno.
Jednostavno koristi maksimalno ono od njega što možeš ti si kupio njega a ne on tebe.
Nije stetno, ali definitivno nije ni pozeljno da dugo drzis tu temperaturu.nego jeli ~80C° stetno za i5 4460...