Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Moze da pokrene CP2077 na medium 1080p nekih 40-ak fps
A sto se tice 700€ dati za taj racunar je smesno. Napajanje u toj konfiguraciji je kinezija kao i u 90% gotovih racunara. Gotovi racunari se sastavljaju od komponenti koje niko ne zeli da kupi i ostaju ko zna koliko na ploicama da hvataju prasinu. Verovatno sam jedini koji ce ti i dati odgovor u ovoj temi jer ljudi uglavnom izbegavaju da ucestvuju u temama koje nemaju perspektivu.
- Gotov racunar NIKAD ne treba kupovati
- Kad god je moguce IZBEGAVATI kupovinu u domacim radnjama
Dva osnovna pravila koja si ti u startu prekrsio.
Da rezimiram
Procesor: Intel i5-9400F relativno OK (zavisi od cene po kojoj kupujes) ne vredi vise od 17.000 RSD
Matična ploča: ASRock H310CM-DVS
Grafika: Gigabyte - NVIDIA GeForce GTX 1660 lose, bolja kupovina je polovna za iste pare i jaca
RAM: 16GB DDR4 2400MHz lose
SSD: Gigabyte SSD 240GB ok
HDD: Seagate 1TB 3.5 lose, ocajno. Seagate treba izbegavati uvek. Najgori moguci HDD koji postoji.
Kućište/Napajanje: MSI Prism / POWERLOGIC VOLTRON BRONZE 350FX kuciste OK, napajanje ne znam verovatno losije nego sto bi moglo za budzet od 700€
ne razumijem se toliko zato sam i pitao dali je u redu a da sklopim nemam toliko iskustva za te stvari . hvala na odgovoru velika je pomoc .nisam ga kupio samo gledam sta bi mogao da kupim za te pare .ovjde ima dosta koji dobro poznaju zato ttazim misljenje vase .
Ako si iz CG onda i shvatam zasto ovakav racunar kosta toliko. Tesko da ces naci ista bolje. CG i makedonija su skroz low kad je IT trziste u pitanju. Nismo ni mi bolji ali imamo bar druge opcije.