Jocaa
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 06.09.2017.
- Poruka
- 20
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ovako trebam da nadjem neki komp do oktobra budzet mi je oko 45000. E sad ja sam sklapao neke komponente ali uvek me izadje skuplje, pa sam trazio i ovako sklopljene bez os-a i uglavnom nesto bude slabo (procesor ili graficka ili bude sata 2). Od procesora sam gleda x4 860k, ali sam gledao po yt-u testiranja od g4560 i video da je dosta bolji, mada to dual-core me malo brine. Graficku sam uzimao uvek rx550.Ram 8gb ddr3/ddr4 (zavisi za koji procesor odnosno maticnu).Memoriju sam hteo ssd ali vidim da za ove pare ne mogu nikako ako zelim normalne komponente :C, pa sam tu uzeo hdd 1tb p300.I sad ono sto ne mogu nikako da nadjem da mi se uklopi u taj budzet jest' kuciste i napajanje, to mi naravno treba sto jeftinije. Maticnu sam zaboravio tu isto uzmem sto jeftiniju da odgovara procesoru ali da ima sata 3. To je to sto se tice mog sklapanja, a ovako sklopljeni komp jedini koji mi se svideo ima ovako AM3+ , DDR3/SATA2/LAN/5.1 - AMD FX-6100, -DDR3 8GB, -SSD 120GB + HDD 500GB, AMD Radeon RX550 2GB OC GDDR5, -550W. Ali tu naravno sto me bode jeste sata 2 :C iako ima ssd nisam nesto siguran u brzinu. Kompjuter gledam da bude za gaming ali da mogu i ovako normalno da radim po njemu kao sto je ps, da brzo otvara itd. Uzimam na rate/cekove. Znam da trazim ''jare i pare'' ali sta cu heh jednom se kupuje i mora da bude pogodak, imam do oktobra da se saberem tako da eto. Svaka pomoc je dobro dosla. Hvala u napred svima.