Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Proverio sam test boja I samo na plavu boju se opet vidi to.Od kada sam ubacio kit kat launcher to sam primetio.Mada je besmisleno da to ima ikakve veze.Odradecu mu reset I obrisati wipe cash
Nije proverio sam.Izgleda kao kada voda udje u mob.ali meni nije.Cak mi se cini da mi je tach bas na tom mestu sporiji kada kliknem (manje je osetljiviji).Ne znam kada ga resetuj da li ce to resiti posto meni ne deluje da je ovo nesto softverski vec display.
Voda ne moze ostaviti trag na screenshotu... Uradi ti njemu lepo jedan fles na fabricki softver, zadnji preko odina pa da vidis jel ćeš i dalje imati problem...
Moracu.Meni I onako vodofon softver nije neki fabricki mts-ov jer me nesto zezao I morao sam da ga menjam.Jer moze preko kies-a da se nadje neki ? Ili vodon.da umem onaj tvoj fabricki sto si postavio odavno, mts-ov cini mi se?
Možeš bilo koji fabricki... Sammobile ima gomilu firmware-a, procedura je ista, ne koristiš .pit fajl, samo u PDA metnes firmware koji si skinuo i peglaj...