Samurajko
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 15.12.2012.
- Poruka
- 12
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Nedavno sam rootovao telefon. Metodom: skinuo zip sa neta, drzao tri dugmenceta dok se nije pojavio onaj zeleni robot, jednostavno nasao zip file, install...prosto ko pasulj. Super user je tu. Skidam titanium backup, cpu tuner, rom manager... Sve u nameri da instaliram novi rom na telefon (jos ne znam koji). Cilj je malo brzi fon bez nepotrebnih aplikacija sa duzim zivotom baterije. Kada sam instalirao CWM (preko rom manager aplikacije) fon krece da radi brutalno sporo. I dalje radi, fala bogu, ponekad brze ponekad sporije, al sve u svemu recimo 40-60% sporije nego ranije. Onda u konzumaciji baterije vidim da mi najvise vuce Android Core aps. Medju njima se nalazi TWlauncher koji mislim da je krivac sto mi baterija rikne ranije. Kod te komplikacije sam stao i rekoh bolje da se konsultujem nego da za***em jos vise.
Telefon je Samsung galaxy note GT N7000 i fura ICS 4.0.4
taj TWlauncher je 4.0.4-XXLRL
CWM je 6.0.1.2
Koji rom je dobar za moj telefon, da li je bezbedno da ga instaliram, da li je problem u TouchWiz launcheru ili je mozda nesto drugo. Da li je neko imao slican problem?
Telefon je Samsung galaxy note GT N7000 i fura ICS 4.0.4
taj TWlauncher je 4.0.4-XXLRL
CWM je 6.0.1.2
Koji rom je dobar za moj telefon, da li je bezbedno da ga instaliram, da li je problem u TouchWiz launcheru ili je mozda nesto drugo. Da li je neko imao slican problem?