d0minat0r
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 3.633
- Rezultat reagovanja
- 58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
Uzeh jeftini gainward 4850 onda naidjem na problem a to je ima nalepnicu sa natpisom kao sto je CAR ov potpis i o onda malo razmishljao kako da je crackujem i eto reshenja poshto nalepnica nije preko srafa nego samo preko backpalte-a tu sinu ideja da moze neshto da se uradi
1. Otšrafio sve šrafove osim tog pored koga je stavljena nalepnica i na kraju taj polako odšrafio
2.Zbog gumica koje ima backpalte na sebi on je stajao uzdignuto onda sam malo mrdao misleći da ga možda nije uhvatila nalepnica ali ipak jeste no nema veze uzeo sam vezicu i polako po ispo tj po sredini nalepnice ali bitno ici ispod putanjom gde nije zasečena ali malo po malo i ide i onda kad se podvuče skroz samo se izvadi vezica ili šta već a potom i backplate
Pencil vMOD uskoro :rocket:
1. Otšrafio sve šrafove osim tog pored koga je stavljena nalepnica i na kraju taj polako odšrafio
2.Zbog gumica koje ima backpalte na sebi on je stajao uzdignuto onda sam malo mrdao misleći da ga možda nije uhvatila nalepnica ali ipak jeste no nema veze uzeo sam vezicu i polako po ispo tj po sredini nalepnice ali bitno ici ispod putanjom gde nije zasečena ali malo po malo i ide i onda kad se podvuče skroz samo se izvadi vezica ili šta već a potom i backplate
Pencil vMOD uskoro :rocket: