Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
ima dva sata kabla (ona manja kao i dva veca), jedan veliki za maticnu (4P + 20main), 2 tkg kabla, jedan mali na kome isto pise tkg al ima 4 porta i jos jedan najmanji od svih al nzm koji je. Sad znm da sam napisao ovo jedva da se razume al drugacije ne umem da vam objasnim, ne razumem se toliko
duze sam izdrazao u igri bez zabadanja, obicno cim udjem csgo ili posle minut dva doslo je do zaboda a sad to ipak bude posle 3-4 min...sve u svemu problem je i dalje tu!
Što se tiče napajanja, nisam mogao da pišem preko telefona, pa sam zbrzao: i jedno i drugo su slaba napajanja. Rex je verovatno i starije. Od njih su, po meni, jedino lošija Rhino napajanja.
Da je sve u redu, kada bi pitao šta treba da promeniš u računaru svi bi ti prvo rekli napajanje.
Samo izvlačim zaključak: duže radi kada je priključeno manje loše napajanje. Tako sam shvatio ono što si napisao.
Ne može ti niko reći: e, to je zbog ovoga ili onoga. Ja kada počnem da čistim računar od virusa mogu da kažem da može da se očisti tek kada ga očistim, ali ne pre toga.
povezao sam hdd sve radi kako treba, imam samo probelm sto nmg da spojim particije, tj tacnije nmg da ni da napravim new volume od jedno 304gb koji mi sada stoje u prazno, dok ostalih 635gb koristim. pise da nema dovoljno mesta na iskovima da bi se napravilo. pokusao sam sa raznim toolovima koji su navodno bili besplatni ali da bih odradio ono sto treba meni moram da platim tako da sam odustao posle jedno 3 sata drndanja sa time.
Videcu da odnesem negde racunar u neki servis pa nek oni pokusaju da rese problem.
Ne možeš da prebaciš. Windows expand može da uradi samo kada je particija neposredno iza, što ovde nikako nije slučaj. Potreban ti je program koji to može da uradi, a mislim da @Djolekg zna koji je u pitanju; ja uvek zaboravim.
Ja koristim drugi program, ali ovaj, mislim, da može da uradi u letu (u Windows-u).
trazio sam na netu i probao jedno 5-6 programa sta god da mi je trebalo za moj slucaj nisam uspeo jer moram da platim za te opcije. skapirao sam da nmg da prebacim zbg toga sto nisu jedan pored drugog i msm da je to moja greska bila prilikom brisanja i formatiranja particija, posto ova particija od 827mb ne moze da se obrise ili premesti nego samo izbacuje posle desnog klika opciju za help. sto mi nista ne pomaze
Samo obriši to new volume ako je to problem koliko razumem
Edit:Imaš program aomei partition assistant,skini njega i pogledaj na yt najlakše kako ceš sve svoje prohteve da odradiš
Nije problem u tome, lako je meni da obrisem ovaj new volume ali i kad njega obrisem i pokusam da napravim novi na ovih 300gb nece da mi da nego pravi od 600gb a ne uzima tj ne dira tih 304 gb kad god pokusam mb da uzmem sa tih 304 on mi izbacuje ovu poruku iznad. Kad pravi particije pravi ih od ovih 626gb a taj program sam pokusao da korisrim al ne da mi nista dok ne platim.