Banexxx
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 09.10.2018.
- Poruka
- 21
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Pozdrav, imam jedan problem koj vise ni sam ne znam kako da resim, sve sto sam mogao probao sam, pa reko da vidim dal vi znate nesto vise. Imam sledeci problem, u toku igre (Dota2, csgo) ekran u jednom trenutku samo zabode, dok medjutim mogu da pomeram strelicu i cujem da se tok igre nastavlja mogu da pomeram svog heroja, zvuk u pozadini se nastavlja, ne dobijam dc niti bilo sta kao da se apsolutno nista nije desilo, provalio sam kad udjem na task menagera da mi je polje idpod disca celo crveno i da se disc koristi na 100%. Podigao sam sistem iz pocetka nista sve isto. Zamenio pastu na procesoru jer se pregrevao mislio sam da je do toga ali nije bilo. Reko ajde da vidim da nije nesto sa grafickom odradio furmark test od 23 min. Graficka bez nekih problema odradila test na nekih 77-79 stepeni, sto mislim da je sasvim okej. Odlucim da posto imam star komp i posto mi je sve na hdd da kupim ssd i tu podignem sistem medjutim opet mi se javljaju problemi sa freezovanjem ekrana. Vise ni sam nisam znao sta je da sam vadio bateriju maticne ploce i brisao ram sa gumicom da vidim da nije do toga.
Da se razumemo odmah da imam staru masinu i da nmg da igram na nekim prevelikim podesavanjima al opet sam do skoro mogao da igram sve bez problema na nekim od nizih podesevanja i to sve bez vecih problema.
Processor: Intel(R) Core(TM) i3-4130 CPU @ 3.40GHz 3.40GHz
Ram: 8GB
Graficka: Nvidia GeForce GTX 650
Da se razumemo odmah da imam staru masinu i da nmg da igram na nekim prevelikim podesavanjima al opet sam do skoro mogao da igram sve bez problema na nekim od nizih podesevanja i to sve bez vecih problema.
Processor: Intel(R) Core(TM) i3-4130 CPU @ 3.40GHz 3.40GHz
Ram: 8GB
Graficka: Nvidia GeForce GTX 650