MiskoSRB96
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.12.2017.
- Poruka
- 30
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
Pozdrav,naime danas sam instalirao svezi Windows 7 64 bit,prilikom skoro svake igre dobijam fps dropove na 1-2 sekunde i onda se vrate nazad tipa League of Legends sa 140+ na 70 pa opet na 140 Fortnite manje vise svake sekunde fps dropovi
Specs:
MSI-H61M-P23
Gtx 660 gigabyte 2GB
8GB RAM
i5 3470
Ja malo guglao kazu da proverim jel ima virusa,ocistim registry,sve ja to uradih nema nista a i odakle virusi novi windows instaliran,naletim na jos neki komentar kaze tip da proverim temperaturu procesora e sad skinem ja open hardware monitor kad ono bez igranja ili slicno,znaci koriscenje google chrome,torent upaljen i to je manje vise to meni je temperatura 70-80c pa me zanima jel to puno ili je to okej,sto se tice graficke ona se vrti oko 20-25c evo i slike.
Specs:
MSI-H61M-P23
Gtx 660 gigabyte 2GB
8GB RAM
i5 3470
Ja malo guglao kazu da proverim jel ima virusa,ocistim registry,sve ja to uradih nema nista a i odakle virusi novi windows instaliran,naletim na jos neki komentar kaze tip da proverim temperaturu procesora e sad skinem ja open hardware monitor kad ono bez igranja ili slicno,znaci koriscenje google chrome,torent upaljen i to je manje vise to meni je temperatura 70-80c pa me zanima jel to puno ili je to okej,sto se tice graficke ona se vrti oko 20-25c evo i slike.