TheBluEagle
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 05.02.2021.
- Poruka
- 137
- Rezultat reagovanja
- 13
Moja konfiguracija
Imam jedan opaasan problem, uglavnom, pre tipa 1-2 meseca sam radio novi sistem, i morao sam sve ponovo da skidam, i pre koji dan setim se da nisam dugo igrao apex, te sam ga skinuo zajedno sa originom posto tu verziju sam i pre koristio. Medjutim, od tog dana otprilike, nisam 100% siguran da je taj dan, ali mislim da jeste, su poceli da mi se javljaju nevidjeni frame dropovi, tipa, u LoL-u na pocetku gejma imam oko 150fps-a , i onda UVEK oko 7-9 minute meni padne na 60-ak i tu se vrti do kraja gejma, pa sam onda skinuo i csgo posto ni to nisam igrao, skinuo sam pre dva dana, udjem i imam sta da vidim, fps 60-80 a pre je bilo tipa 150-250fpsa. Moje konfiguracije su :
Plus 1TB HDD-a koji sam dodao pre tipa skoro godinu dana, ima li neko mozda ideju o cemu je rec i zasto imam taj problem, i kako bih mogao da ga resim?
Matična ploča | AM4 A320M, 2x DDR4 / SATA3 / GLAN / Audio 7.1 / USB 3.1 |
---|---|
Procesor | AMD Athlon 200GE, 14nm, 2-fizička / 4-logička / 3-GPU jezgra, 4MB L3 keš memorija, potrošnja 35W |
Takt procesora | 3,2 GHz |
Količina memorije | 8GB DDR4 |
---|---|
SSD | 120GB SATA3 |
Grafička kartica | AMD Radeon R9 380, 2GB/ DDR5 / 256bit /HDMI / DVI |
Plus 1TB HDD-a koji sam dodao pre tipa skoro godinu dana, ima li neko mozda ideju o cemu je rec i zasto imam taj problem, i kako bih mogao da ga resim?