Xandar1
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 18.08.2012.
- Poruka
- 273
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD X3 450 3.2Ghz/tx3 EVO
Motherboard:
msi 770-c45
RAM:
4gb patriot
VGA & cooler:
Gigabyte 7770 OC
Display:
Philips 21.5"
HDD:
WD blue 500gb
Sound:
audigy se + Blueberry SW-T100
Case:
Spire sonex plus
PSU:
Raidmax 635W-AP
Mice & keyboard:
a4tech 600x
Internet:
Rob sam sbb-u
OS & Browser:
Windows 7 ult.
Other:
Biti mod...da li treba imati ljudske kvalifikacije za to?
Flogocid u ovom kontekstu predstavlja moj pokusaj sprecavanja mentalnog rajstrojstva u vidu ispravljanja umetnicke dimenzije mog codegen kucista zadrad stavljanja jednog 120mm venta jer je sam box poprilicno uzak za to. Dakle, spontano sam u svom entuzijazmu napravio ono sto se moze nazvati najblaze receno ekscemnom izraslinom ili pak tumorom na telu kucista. Mada kakvo je kuciste u pitanju( vidim ceni se 35evra)mislim da steta nije velika.
Alat je upotrebljen u vidu bimbala i busililice i to je to.
I sta sam uradio?
Pa, lepo sam skinuo prednju pvc masku koja otkriva mrezu za 80mm vent, savio je ''strucno'' u 120mm kvadar sa hvataljkama. Stranicu sam isekao opet ''strucno'' bimbalom 12x12cm, taman za vent, a onda okolo isekao sitne otvore kako bi se hvatalje uhvatile za stranicu. Mrezu sam mukotrpno busio busilicom.
Posto je davno bilo, nemem slike procesa ali evo ga rezultat:
I Sra Cecilia bi mi pozavidela
Alat je upotrebljen u vidu bimbala i busililice i to je to.
I sta sam uradio?
Pa, lepo sam skinuo prednju pvc masku koja otkriva mrezu za 80mm vent, savio je ''strucno'' u 120mm kvadar sa hvataljkama. Stranicu sam isekao opet ''strucno'' bimbalom 12x12cm, taman za vent, a onda okolo isekao sitne otvore kako bi se hvatalje uhvatile za stranicu. Mrezu sam mukotrpno busio busilicom.
Posto je davno bilo, nemem slike procesa ali evo ga rezultat:
I Sra Cecilia bi mi pozavidela