Planirao sam ovaj film da odgledam par puta, ali se uvek nešto isprečiloThe Fountain je odličan film, samo nije standardan "gutaj-šta-ti-se-servira" film, pa verovatno to smeta ljudima.![]()

Planirao sam ovaj film da odgledam par puta, ali se uvek nešto isprečiloThe Fountain je odličan film, samo nije standardan "gutaj-šta-ti-se-servira" film, pa verovatno to smeta ljudima.![]()
Necu ulaziti u raspravu zasto je ovaj film kvalitetan a onaj nije sa tobom a iz prostog razloga sto ti kazes kako nekom film moze da bude ***nje ili ne i da ima pravo na misljenje a onda svoje misljenje prezentujes kao da je ono jedino ispravno.Izvini, ali ja sam tako shatio ovo tvoje izlaganje.To sto ti nekom drugarski kazes da preskoci neki film,ne znaci da si automatski u pravu..Lepo je sto imas misljenje ali imati ga ne " kredituje te automatski " da nesto mozes kvalitetno i da ocenisKad covek kaze " srxxxxxe " onda ne zeli da gubi reci i detaljno opisuje nesto sto nema veze sa zivotom, taj film je nabedjen kao i black swan i nema niceg " prenesenog " u njemu kao i nacin da pokazu nesto publici je totalno pogresan.
Kad kazem nesto o filmu ne znaci da sam tebe kome se svidja film nesto ruzno rekaoSvako ima pravo da misli sta hoce i poenta je da se " istolerismo "
Kao prvo u " fontani " samo jedan glumac moze da ostvari remek delo a to je ova starija gospodja - Ellen Burstyn - Ni Hugh ni rachel ne mogu na neke visoke pozicije glume da se odmah slozimo, tako da " hrpa stvari nagomilane tako da lice na neki smisao " se ne moze okarakterisati dobrim filmom.
Ja opet kao i ZONI govorim o utisku filma na mene a ne na " fotografiju, atmosferu, garderobu i slicne stvari " koje su za drugu raspravu.
Kad covek nesto okarakterise kao " sxxxe " onda hoce da prijateljski da savet da se na necemu ne gubi vreme, bar ja prema mojim drugarima. Onim drugima moras da objasnjavas
Evo ti jedan domaci zadatak, pogledaj " Rubljova " ili nesto od " Felinija, kurosave " a ove " kvazi smislene " predstave ili ovako nesto " http://www.hbo.rs/movie/templ-grendin_-68367 " ISTINITA PRICA o STVARNIM LJUDIMA a ne o " onima koji nerazumeju zasto zivot mora da bude kratak da bi se tako zvao "
Molim sve one kojima moje misljenje o nekom filmu govore njima o mojim karakternim osobinama da se suzdrze sa komentarima o meni posto cu biti prisiljen da iste okarakterisem takodje prema filmovima koji se istima svidjaju, eto toliko je kulturno.
Molim te da pojasnis ovo?Jel to sto je neko "zabrazdio" sa citanjem knjiga znaci da je to los put?Ko god misli da zivot ima neko vise znacenje od same reci ljubav je gadno zabrazdio sa citanjem knjiga i neko ga treba izvesti na pravi put.
Tice se samog filma i " produzetka " zivota ali dosta je sa OT-om, evo necu vise da koristim rec " xxxxe " nego jednostavno, nije me se dojmioMolim te da pojasnis ovo?Jel to sto je neko "zabrazdio" sa citanjem knjiga znaci da je to los put?
Odgledao. Više mi se sviđa nego Fight Club, ali definitivno nije film koji bih želeo da ponovo gledam, niti bih ga preporučio nekome.The Fountain je odličan film, samo nije standardan "gutaj-šta-ti-se-servira" film, pa verovatno to smeta ljudima.
Pa onda cepaj sa blokbasterima i holivud produkcijom i nema greskeOdgledao. Više mi se sviđa nego Fight Club, ali definitivno nije film koji bih želeo da ponovo gledam, niti bih ga preporučio nekome.
Verovatno je "problem" što ja film posmatram skoro isključivo kao zabavu, ne kao neko filozofsko razmatranje života ili bilo čega![]()
1. Trudim se1. Pa onda cepaj sa blokbasterima i holivud produkcijom i nema greske![]()
2. uvek bih se ipak pre opredelio za neki film za koji mogu slobodno da kazem da pripada sedmoj umetnosti,jer zapravo i jeste umetnicko delo..
Sta si ocekivao sa ovim glumcem - Robert PattinsonKao svestan građanin imam dužnost da vas upozorim da ne gledate sledeći film ni pod kojim uslovima! Remember Me
Ja se ne sećam da li sam ikada u životu tako beskorisno bacio sat-ipo vremena svog života.
Stone nije nominovan niti za jednu nagradu...Imam novog pobednika! Ja ne mogu da verujem da postoji gori film od "Remember Me"-a. Glumci Robert De Niro, Edward Norton, Milla Jovovich ja očekivao vrh film! Kaaaaaaaaad onooooooo... Najglupji film koji sam ikad pogledao. Za nekog će film verovatno biti "remek delo", ali meni je film toliko prazan i toliko glup, bez početka, bez kraja.... Možete pogledati film ako ste neki religiozni fanatik, to je jedino što sam uspeo izvući iz filma, ako nisi dobro dete bog će te kazniti... Eto.
U pitanju je film Stone.
Sredio sam link.
Gde li si ti video hejt...Samo rekoh cinjenicno stanje da Stone nije nagradjivan...Pa? Oćeš da bacaš hejt sad na mene kao promašio sam temu? Mislio sam da tri predobra glumca daje titulu "poznat film". Izvini ako nije tako u tvom svetu.