Do kad ce da recikliraju ovo sranje???
Ah, šta da kažemo mi koji se sećamo Ričarda Čemberlena u verziji iz 1975.godine?Kraj mozda malo ocekivan u zadnjih 15-20min filma

Zreli ste za penziju?Ah, šta da kažemo mi koji se sećamo Ričarda Čemberlena u verziji iz 1975.godine?

Zavisi koliko mesta na disku imaš.Skinuo sam tri dela Gospodar prstenova. Svaki remux ima oko 150GB. Da ne bih pogrešio pošto vidim da postoje i Hobiti i serija Igra prestola, šta se od toga gleda, šta se preskače i najvažnije, kojim redosledom se gleda?

Zapravo je Eva Gren.Zreli ste za penziju?
Inače danas videh da su isti studio i režiseri radili i The Three musketeers (2023) iz dva dela, sa Vinsen Kaselom I Evom Grin... Gledaće se, ako ništa onda zbog Eve...

Gledaj Dreamers, 300 rise of an empire, sin city II... Neće ti biti bitno kako se pravilno izgovara prezime kad neke scene budeš premotavao 2-3x...Zapravo je Eva Gren.![]()

Odgledao i slažem se - da film vredi odgledati. I pročitati roman.
The Count of Monte Christo (2024) - francuska adaptacija filma, mogu samo reci - FILMCINA!
Nisam gledao prethodne adaptacije i seriju iz 2024, niti citao roman ali jesam bio upoznat sa fabulom...
Bas sam pozitivno iznenadjen filmom - odlicna produkcija (deluje visokobudzetno), dobra gluma iako su mi glumci nepoznati (glavni glumac "pokidao" ulogu) i odlicno ekranizovana prica iako deluje da je verovatno dosta toga preskoceno.
Kraj mozda malo ocekivan u zadnjih 15-20min filma, ali ne kvari celokupan uzitak u filmu, ne pamtim da mi je ovako skoro proletelo 3h sa jednim filmom.
Svakako cu morati da se dokopam knjige, vredi imati u kolekciji ovakav klasik.
Preporuka za svakog ko nije odgledao.
"jaka" 8/10 od mene