gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.699
- Rezultat reagovanja
- 2.339
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Pogledaj ti film jos jednom@gx-x
Matorac, bez uvrede, ali pola rupa koje si naveo nisu rupe...
Kako alien razmishlja ne mozes da znas, kao i sta mu namera. Ja mislim da uopste nije stvar resorsa Na kraju filma alien kaze "ja sam tvoj bog", nije onda stvar motiva gde ima navise resorsa, nego stvar motiva da se dokaze dominacija vrste, raste i sl... Alien zeli totalno unistenje jedne vrste kao i stanista jedne vrste. Koliko je tacno isisano vode nige nije receno, ali se na snimcima jasno vidi da je to jos doooosta vode u okeanima, sto je verovatno sasvim dovoljno za rotaciju vode kroz atmosferu. Jedino ne znam tacno za mesec, to mora neko bas strucan da odgovori. Evo jednog teksta na tu temu:
http://www.universetoday.com/101865/into-oblivion-what-if-the-earth-had-no-moon/
Mesec je unisten i raspada se u filmu, nije dezintegrisan, tu je i dalje neka masa i to je proces koji traje, ja sam to tako skapirao.
On je citirao recenicu u kojoj se pominje Bog, pa je alien samo odreagovao konstatacijom da je on njemu Bog, posto ga je on napravio (sto je i istina, klonirao ga je), ali to ni nije alien, to je ogroman AI i kaze se tokom filma da putuje kroz kosmosa, a puni "gorivo" na ovaj nacin i totalno je autonoman u tom smislu. Stoga, prica o "dominaciji" rase pada u vodu. Sve ono u sta Kruz veruje do prelomnog momenta je laz, alieni nisu sisli, klonovi poput njega su sisli. Aliena na zemlji nema, samo preziveli... Sto se vode tice, pa fali bukvalno 20-tak km od obale LA-a kolko se da otprilike videti, to je poprilicna kolicina nedostajucih visinskih metara Nisam strucan ali kazu da 2m povisen nivo mora moze da nas poprilicno sj***, pa pretpostavljam da 70tak m kolko fali iz atlantika moze da bude samo jos gore, al ajd, recimo da to i nije toliko bitno, mada sumnjam da bi bilo ko zapravo preziveo na planeti.