i mene radi istim intezitetomKate Beckinsale gledam ako treba i u dokumentarcu o branju pamuka.![]()

Upravo sam odgledao The Tall Man.Al je istripovan ovaj film The Tall Man!
Bas je mind**** film.
7.5/10

Ipak odgledaj.Ja sam pogledao trejler i reko sam "ma jeeeeeeeeeeeeste saće riba sve da spašava!".... Stoji mi film na kompu, ali kapiram da ga neću pogledati.
Ali i pored toga ja dajem 6 jer mi je drzao paznju.Long on atmosphere and short on sense, "The Tall Man" becomes less gripping as it grows more ridiculous.

Adam Sandler bi bio mnogo bolji glumac bez nepotrebne izmene glasa - mislim da bi tada mogao da bude posmatran i kao solidno "ozbiljan" komičar. Od ostalih glumaca, naročito bih istakao Vanila Ajsa, koji ima relativno malu, ali sasvim odgovarajuću ulogu. Takođe, u manjim ulogama se pojavljuje još nekoliko poznatih faca: James Caan, Susan Sarandon i njena ćerka (obe glume istu osobu, sa razmakom od 20ak godina), Luenell, prelepa Ciara, Milo Ventimiglia, Sandlerova žena Jackie...
Pogledaj onda i ovo:E ako igra Vanila onda moram da gledam![]()

a onda su snimili drugi, a potom i treci deoGledao sam sad na B92 Matrix 1 po 1000-ti put i opet me je film odusevio! Koliko je ovo bilo ispred svog vremena, koje genijalne scene, kamera, muzika, prica!
Definitivno jedan od mojih omiljenih filmova!
10/10
Bljak...Losha pricha, puna rupa, nedefinisana, nerazradjena, presipanje iz shupljeg u prazno, nepoklapanje na 100 mesta. Usiljeno snimljeni filmovi da se uzmu pare. Prvi deo je vrh, drugi i treci su bljakSta je to sto je najvise smetalno ljudima u drugom i trecem delu? Cudna prica? Ne secam se vise.