• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Filmovi i serije koje ste gledali ili gledate

L@l0

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
377
Rezultat reagovanja
221
Moja konfiguracija
taj taxi driver isto nije los , mada ni do clanaka americkom klasiku.
korejanci izgleda provalili kameru na poledjini ajfona i poceli iskljucivo njome da snimaju filmove.
svaki im izgleda isto.
nema color grading, nema razlicite ekspozicije, dimenzija optike i slicno. jok, default mod na ajfon kameri pa kako snime...

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
742
Rezultat reagovanja
710
Moja konfiguracija
Sta znam...
Filmska industrija im je u usponu zadnjih 20g, daleko interesantnije stvari izbacuju nego Ameri...
Jedino što iritira što imaju dosta isforsiranog eksplicitnog nasilja kao neki šok efekat pa ubija draž jer donekle isto očekuješ u svakom njihovom "boljem" filmu ...
I što je sumanuto da recimo toliko nasilja je ok u filmovima dok sa druge stane žigošu glumce tj glumice koji više pokažu... Ili pak glume u p*rn* filmovima...

Inače oni i žaponerosi imaju baš vrhunske drame

Poslednja izmena:

L@l0

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
377
Rezultat reagovanja
221
Moja konfiguracija
Ne bih znao, pogledam tek ponesto sto mi bas preporuce drugari koji ga drk*ju na njihovu sinematografiju, iako sam misljenja da je debelo precenjena.
Ni to sto preporuce se ne ispostavi kao nesto vau. A to sto je zapadna kinematografija u rupi, ne znaci da ovi kidaju. Samo znaci da im ljudi lakse daju sansu jer "nemaju sta da gledaju", i zato sto pored nikakvih ocekivanja film ispadne tek ok. A ispadne takav umnogome zato sto su pokupili fore sa zapada i praktikuju ih a zapad je to prestao pre 10ak godina.

Gledao sad novu epizodu south parka, sprdaju se na milijardere, onako adekvatno xD
Ni prva epizoda sezone nije losa od prosle nedelje (sprdnja na elektricne biciklase).

Vrh