Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ma ok, ovo je manje vishe bug, vishe je simpatichno nego shto to uzimam za zlo. Onaj dan kada sam igrao kod tebe, ako se secash, prvo shto sam primetio je fizika igracha. Jednostavno je losha, evo primera:
od 00:40 do 00:46 gledajte.
Ovako je prosto nemoguće vratiti loptu u teren, totalno nerealno je zaustaviti se tako, uštopovati loptu kao da se zalepila ko magnetom za nogu i još pritom okrenuti tako brzo i sl... To mi je najveća zamerka, igrači menjaju pravac kao blesavi, u prevodu svako može da dribla...
Meni se pose 2,3 sezone u 2014 pre pocetka nove sezone zakuca i izadje iz igre. Nemam nameru da igram ispocetka kad sam tek napravio extra tim od mladih igraca. Jer ima neko resenje ? Neki patch fix? Trazio sam na netu al ne nadjoh nista sem teme sa istim problemom.