• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Far Cry 3

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
I ja razmisljam da predjem na dx9 jer je ovo ionako kvazi dx11 igra ali treba paziti na to da sejvovi ne rade prelaskom sa jednog dx na drugi! Takodje se desava da igra sama od sebe shebe sejvove tj nece da prepozna i nudi samo new game.

Bez da palim stare vatre vatre, u regularnom exe-u sa high presetom + vegetacij aultra high ja imam 50+ fps sa vsync. (i nemam shuttering)
Dx9 ili 11? High preset inace i nije zahtevan a igra izgleda bezveze, meni bar, ja sam nasvirao skoro sve (postfx high, 2xMSAA, hdao, very high sve i shadows, geometry ultra, 1680x1050p) i imam oko 35 fps u proseku sto bi bilo itekako igrivo da nema stutteringa raspalog.

Ti si jedan od retkih koji nema stuttering, mozda zbog 2Gb vrama..

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
cek bre, ja se saltam izmedju dx9 i dx11 bez problema. Kako ne rade sejvovi?!

Preset high bezmalo izgleda isto kao i ultra. Ja nisam video niti jednu razliku osim par ribica koje iskacu iz vode (gde ih ima) i malko drugacijih refleksija. razlika je sto u dx9 ne radi MSAA i ne radi ono standard/enhanced za vegetaion alpha ili kako vec jer je vezano za MSAA. DX9 exe prebacis na dx11 (znaci ne pravi dx11) i sve imas osim MSAA i transparancy AA. Kacio sam screenshotove vec na nekoj od prethodnih strana. Evo ne mrzi me. sad cu da nahvatam ultra dx11, ultra dx9 i moje setinge (dx9) i ako skontas neke razlike osim nize rezolucije senki svaka ti cast :) (daj mi 15tak minuta)

PS. Nije do 2GB rama, drugar ima gtx460 1gb i igra mu radi okej, nema stuttering. Drugi drugar ima 6950 i isto nema stuttering. (ne smem da kazem koji cpu imaju, ali NE VERUJEM da je do toga, zaista sam se prvobitno bio salio, ali da ne idemo sad tamo opet...)

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
evo ovako, moj preset je high + vegetacija na ultra, ssao. Poredjenje je sa ultra high preset. Sve je dx9, ssao je - ssao.

moj preset

ultra

moj preset

ultra

E sad, ako vi znate za neke stvari gde je ova razlika zapravo izrazena, javite mi. Ja osim 10fps razlike u performansama i malo ostrijih senki (zaista preferiram malo difuznije iako je i to neprimetno) ovde ne vidim nista sto bi se moglo nazvati "high mi ruzno izgleda" bez uvrede ali zaista ne vidim. :S Evo probacu sad i dx11 ultra, ali bez MSAA da bi imalo smisla.

(svi skrinshoti su uzeti u png formatu sa frapsom i konvertovani u jpg 81% quality.)

edit: dx11 ne mogu da uvatim frapsom iz nekog razloga, mogu al je kolorit zeznut. Ako vas bas interesuje, ne izgleda nista posebno drugacije, ako uopste. Ako mi ne verujete, uplodovacu. Ko mi ne veruje za stuttering, mogu i video da snimim, sve za PcAxe! :sekira:

Poslednja izmena:

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Kako bre neizgleda ruzno covece pa pusti warhead na gamer podesavanjima imaces bolje performanse a izgledace 10 puta lepse

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Kako bre neizgleda ruzno covece pa pusti warhead na gamer podesavanjima imaces bolje performanse a izgledace 10 puta lepse
cek cek, sad namerno izvrces teze ili sta? Reko si da ne mozes da igras na high jer ti izgleda ruzno. Kakve warhead ima veze sa ovim? Ultra i high izgledaju prakticno isto i to je poenta. Sad ti ubacujes warhead u celu pricu iz meni nepoznatog razloga. Da se vratimo nazad na problem: reko si da ne mozes da spustis detalje na high jer ti igra izgleda ruzno. Enot screenshotovi poredjenja. Mani warhead sad...dzizs.

edit: imam osecaj da ti samo trazis neki razlog da pljujes po ovoj igri. To je okej, ali onda tako reci. Budi lepo i kulturno arogantan i kreativno pljuni. Oce kaki nece kaki je prilicno infantilno.

edit1: ne izgleda uopste ruzno, izgleda do jaja. Nije warhead al je 10 u glavu za CoD, ass ass ins creed i sl. Warhead i crysis u globalu ima sasvim drugaciji smek. Kao sto rekoh, kolko god dobro da izgleda, toliko je ispust, prazan i dosadan kad si van akcije. Nema ni zeca.

edit: da se podsetimo, ovako izgleda warhead (ovo je sve na max, bez AA, ne bi bilo fer da je i sa AA)

Pa FC3 iako je losiji sa detaljima opet ima mnooogooo vise drveca i $ranja na ekranu, a to sve gradi atmosferu. A i te warhead teksture nisu bas toliko bitne niti dobre kad ih gledas ovako...u daljinu...(mada da se razumemo, i meni je warhead bolji, ali ne bas tolko mnogo da bih reko "fc3 je crap, warhead je miljama ispred". Ispred jeste, ali miljama nije, a i pustiji je, manje ima stvari na ekranu, verovatno otud i bolji frejm rate. Kad krene fajt i eksplozije i to, to pada na 30-40 fps.

Poslednja izmena:

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
cek cek, sad namerno izvrces teze ili sta? Reko si da ne mozes da igras na high jer ti izgleda ruzno. Kakve warhead ima veze sa ovim? Ultra i high izgledaju prakticno isto i to je poenta. Sad ti ubacujes warhead u celu pricu iz meni nepoznatog razloga. Da se vratimo nazad na problem: reko si da ne mozes da spustis detalje na high jer ti igra izgleda ruzno. Enot screenshotovi poredjenja. Mani warhead sad...dzizs.

edit: imam osecaj da ti samo trazis neki razlog da pljujes po ovoj igri. To je okej, ali onda tako reci. Budi lepo i kulturno arogantan i kreativno pljuni. Oce kaki nece kaki je prilicno infantilno.
Pre svega vidi sa kim pricas nisam ja nista rekao o tome vec hsv :d on je rako da ima problema a ne ja ja nisam ni pricao kako igra kod mene radi :p
Zasto ubacujem warhead u pricu?Pa eto onako zasto da ne da bi dokazao kolko je ova igra jadna po pitanju grafike zar nije sramota sto je crysis iz 2007 godine i dalje najlepsi pun mi je ***** igara kao hitman absolution i far cry 3 ako vec oce da igra bude zahtevna nek bar izgleda dostojna toga a ne samo da bi poboljsala prodaju novih grafickih karti pa cak ni na njima neradi kako treba ova igra je jos i dobra kakav je hitman :d zasto nebi hejtovao igru pa zar nije ironija sto ne mogu ni da formiram sopstveno misljenje o gameplay-u zbog tehnickih problema ma ja cu sad da namestim na low i da cepam u 100 frejmova ako bude tolko uopste :d:rotf:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
ok ok, pobrkao sam vas. Pogledaj prethodni post. Eno ti svez warhead shot sa svime na max. Jes brate, warhead radi bolje, ali ako cemo o osecaju dzungle - fc3 ga dobija hands down. Warhead kao i crysis su jako lepo osmiljeni da te drze van nekog velikog poligonalnog prometa (kolibe i kucice su uzas zivi, kao da predjes iz jedne igre u drugu sa ocajnom grafikom). Kad u doticni uletis - fps roka dole samo tako. :)

A ti lepo probaj ono sto sam pisao vec tri puta - shejderi na medium ili high i senkse na medium high, a ne ultra i lepo ce raditi. Ultra je precenjeno, eno ti screenshots pa vidi razlike (3 bambija ako uspes) :)

PS. Sto se tice grafike u igrama - slazem se sa tobom ali me zato FC3 i raduje jer je jedini pored BF3 koji na nesto lici pored 200 igara koje su izasle nakon warheada, a tu spada i C2, koji je po meni losiji od warheada (sveobuhvatno, u celini. C2 su samo sekcije sa skriptama i nista vise)

Poslednja izmena:

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
ok ok, pobrkao sam vas. Pogledaj prethodni post. Eno ti svez warhead shot sa svime na max. Jes brate, warhead radi bolje, ali ako cemo o osecaju dzungle - fc3 ga dobija hands down. Warhead kao i crysis su jako lepo osmiljeni da te drze van nekog velikog poligonalnog prometa (kolibe i kucice su uzas zivi, kao da predjes iz jedne igre u drugu sa ocajnom grafikom). Kad u doticni uletis - fps roka dole samo tako. :)

A ti lepo probaj ono sto sam pisao vec tri puta - shejderi na medium ili high i senkse na medium high, a ne ultra i lepo ce raditi. Ultra je precenjeno, eno ti screenshots pa vidi razlike (3 bambija ako uspes) :)

PS. Sto se tice grafike u igrama - slazem se sa tobom ali me zato FC3 i raduje jer je jedini pored BF3 koji na nesto lici pored 200 igara koje su izasle nakon warheada, a tu spada i C2, koji je po meni losiji od warheada (sveobuhvatno, u celini. C2 su samo sekcije sa skriptama i nista vise)
Da al nije samo bitan endzin i kvalitet tekstura nesto je i u dizajnu i nivou detalja ako gledamo celokupnu audio-vizuelnu komponentu fc3 zaostaje za nekim mnogo starim igrama crysis,warhead a narocito prvi modern warfer su fenomenalni primeri plaza u far cry 3 nikad nece da izgleda tako ziva kao ona u crysisu kad vidim one kornjace i kokoske kako trckaju okolo e to nema cenu :d
Btw ja cu za sad da preskocim fc 3 mozda probam opet za par nedelja nekako mi je dosadna a jos nisam zavrsio dishonored pa eto :D

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
GX-X, na osnovu onoga sto sam procitao na nekoliko domacih i stranih forumao otprilike 80% ljudi ima a samo 20% nema stuttering. I niko ne moze da provali zasto je to tako. I to ljudi sa i5 2500k, i7 2600k i slicnim IB procesorima + amd/nvidia jake graficke, jednostavno je ovo neki jako cudan bag u inace deponija optimizaciji fc3.

Primetio sam da vecina naslova jendo 30% bar bolje izgleda dok igras nego kada pogledas ss koji si okinuo u afer burneru, frapsu itd :)

Evo, i sam imam neke iz Warhead-a na enth i 4xAA i ne deluju ni priblizno dobro kao u samoj igri, imam i iz C2 na extreme. Ali znam sta vidim tako da fc3 na ultra definitivno izgleda kao warhead na medium, mozda za nijansu bolje ali bas za malo ;)

Sto se tice osecaja dzungle.. pa Crysis/Warhead su hodnici u odnosu na FC, samo bas siroki hodnici tako da osecaj prostora i dzunle ne mogu da se porede ali vizuelno FC2 na max je ispred fc3 na max sto se tice fotorealisticnosti, evo i sam znas kako izgleda fc3 pa sad pogledaj ovo ali oduzmi jos 30% realisticnosti koji ne mogu da budu prikazani na SS. A i ne znam da li su ovo max podesavanja.

Sto je najjaci fazon FC3 grafika (kada se uporedi sve, teksture, detalji, efekti itd) nije uopste mnogo ispred Black Ops COD-a, mozda ima samo za nijansu bolje svetlosne efekte i eto sto je u veselim bojama uz ogromnu mapu.

Poslednja izmena:

Bob Marli

PCAXE Member
Učlanjen(a)
31.10.2010.
Poruka
604
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe
Motherboard:
Asus P7P55D-E Evo
RAM:
Kingston HyperX DDR3 2x8GB 1600MHz / OC 1800Mhz
VGA & cooler:
GeForce GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung SA550 / LG 55UB850V
HDD:
OCZ Vertex 2 60GB / Samsung 840 EVO 250GB / Samsung F4 2TB / WD Green WD30EZRX 3TB / WD Green WD30
Sound:
X-fi Xtreme Music / Logitech Z-5500
Case:
Corsair Graphite Series 600T Black
PSU:
Chieftec CTF750W
Optical drives:
Samsung DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech G500 / Logitech G110
Internet:
SBB 40/2.5 mbit
OS & Browser:
Windows 7
Other:
Sony Plastation 3 Slim 320GB , Samsung S5, Samusung S3, iPad 3, Nokia 6300
Postoji li neki mod da menja grafiku iz ovog sarenila u realnije boje?

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Ja imam Asus splendid modove na monitoru pa kad igram fc3 promenim jednim klikom na mod sa realnim bojama :troll:

MegaSkot

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
2.606
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
Ova igra mi se baš dopada iz razloga što je sve šareno. malo veselih(tropskih) boja. ne škodi.

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Trebali su da osmisle i neki rezim rada igre za daltoniste kao sto ima i mw3 :troll:

Kobatz

Moderator
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
6.541
Rezultat reagovanja
633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
Ne primecujem stuttering(za sada) ali kad stavim sve na "max" itekako zaostaje i govor i pada fps;)
Barem mi je gpu usage na 100% za razliku od ac3,probacu i dx9 pa da vidim dal ima razlike;)

Bob Marli

PCAXE Member
Učlanjen(a)
31.10.2010.
Poruka
604
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus P7P55D-E Evo
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
OCZ Vertex 2 60GB / Samsung 840 EVO 250GB / Samsung F4 2TB / WD Green WD30EZRX 3TB / WD Green WD30
Sound:
Case:
PSU:
Chieftec CTF750W
Optical drives:
Samsung DVD-RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 40/2.5 mbit
OS & Browser:
Windows 7
Other:
I meni je ovo fazon jedina igra gde je GPU usage na 100%, ali opet igra radi cudno. Mada meni nista ne radi kako treba iako imam zver od masine, valjda napajanje ne daje cist napom, pa trokira grafika, treba uskoro da menjam PSU, ali ne stignem, uzecu neki Seasonic ako mi ovo prodje na reklamaciju.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
boje jesu malo presaturisane ali ljudi tropi tako izgledaju zaboga, nadjite slike sa nekih ostrva, indonezija, karibi... :P

@Bob Marli: Nista ne fali tom napajanju (taj CWT koristi i seasonic u nekim svojim modelima). I sam ga imam. Kod tih chiefteka CFT je fora ili radi ko zmaj ili ne radi dobro uopste i primeti se iz aviona. Falinka im bude 5V grana, premeri je pod opterecenjem, ako daje 5V (+/- 5%) - problem verovatno nije do napajanja.

PS. Koliko strela treba da se ubije crni panter?! Poginuh vec 5 puta, ne mogu da stignem da saspem vise od 3 u njega ali zver i dalje grize :(

PPS. Pitanje za one sa stuttering i/ili drugim problemima: jel imate 1.01 patch instaliran?
PPPS. Evo ima i 1.02 patch, izasao je.

Poslednja izmena:

Bob Marli

PCAXE Member
Učlanjen(a)
31.10.2010.
Poruka
604
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus P7P55D-E Evo
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Chieftec CTF750W
Optical drives:
Samsung DVD-RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 40/2.5 mbit
OS & Browser:
Windows 7
Other:
Pa Diablo 3 mi ne radi kako treba, sta dalje da ti pricam. BF3 radi uzasno. Nesto je trulo u sistemu, nego sreca pa nemam kad da se igram, inace bi resio ovo odavno.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
hmm...Ne znam za D3, nemam ga, nisam ga ni igrao. Za FC3 znam da mi greje graficku bas bas (vise nego vecina drugih igara). Koje su ti temp. na grafickoj kad igras nesto? Mozda trotluje, mozda ni ne ulazi u 3D mod (ili ispada iz njega, probaj da stavis u drajverima "maximum performance" u power liniji (default je adaptive). Najbolje otvori novi thread na forumu pa da tamo kuckamo.

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Greje lepo fc3, kod mene do 64c sa kulerima na gpu na 60%.

Marli, ova igra ti laguje jer je uzasno optimizovana.

Sad sam igrao skoro 3h const. a to mi se odavno nije desilo, jednostavno je veoma dobra igra sa zanimljivim misijama pa i pricom, a slobodu kretanja sam oduvek voleo.
Lovio sam zbog budzenja opreme, shootgun je keva za lov, posebno zveri a naleteo sam i na komicnu scenu, spustio se sa planine i upao u okrsaj pirata sa ludom ekipom - 3 kazuara i leopard koji zajedno j kevu svima :d Bas kad sam sleteo sa brda likvidirali su pirate i krenuli na mene, nisam stigao ni ss da okinem, skakanje u vodu me spasilo :d

GX-X, sto se tice stuttinga, citiram lika sa susednog foruma koji ima i5 2500k i gtx560ti :

Neverovatno kako ova igra trza na dx 11 i ako je fps oko 50...
Kao sto sam rekao, 80 % ljudi minimum ima smaracki lag/trzanje bez obzira a konf.

I da, pitao si za patch, ja imam onaj prvi ali nista ne pomaze, ne znam ni cemu sluze ti hebeni patchevi..

Poslednja izmena:

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
E evo jedan savet kako da eliminisete pirate ako je sarzer prazan ili hocete da odradite troll kill :d

Kamenjem navodite pirata na svez vazduh.. sa ljutom zmijom u travi :troll:

Prilozi

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Ja ne igram vise sa dx11.exe jer MSAA ne mogu da koristim, tj. mogu ali imam 30-40fps jedva i tad mi se ni ne igra. Radje igram u 60fps bez MSAA nego u 30-40 sa MSAA.

Inace, za lov moze da se koristi i dzip :D Jos ako je onaj sa mitraljezom gore, ihahaahaj :D Problem je kad se uzme misija koja zahteva da zverku ubijes lukom i obicnom strelom. Zlatni tigar i crna puma su...uh.

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Mislis crni panter :D

E sad, dzipom nisam lovio, posebno ne sa mitraljezom :d

Ja jednostavno moram da igram sa 2xMSAA i postfx high jer je cak i tada sve iskrzano, bez ovoga sve lici na testeru :d
A fps uopste nije bitan zbog shutteringa tako da mi je i ovih 35 fps u proseku sasvim ok. Cak i igram sa grafickom na 800/1200, nema potrebe vise zbog laga.

Vrh