Ok, a kolika je cena?ima 5 konektora, stim sto na jedan kanal vezes dva i oba kontrolises istim kanalom
Znachi taj je po tebi najbolji? Nisam ga nashao kod nas da ima negde da se prodaje..uf to vec ne znam, ja kad sam kupovao platio sam ga 55eura, ali to bese bas davno.
on takodje ima jedan deo sto ide izmedju napajanja i kabla za struju i meri ti trenutnu potrosnju sistema
Dobri su ali ne pokazuju potroshnju Frka je shto nema nigde tal zalmanpa... ako ti se svidja taj look da... posto ti se onaj zalman mfc1+ look ne svidja, a slicnog izgleda imas recimo Lamptron controlere (koji su najbolji), onda da ih ni ne spominjem
Može li da se menja boja displeja na njemu ruzna mi je ova plava?!ima naslednik, mfc3
http://www.caseking.de/shop/catalog/Zalman-ZM-MFC3-Luefter-Controller::13041.html
vidi sa ovima iz Gigatrona
Ok, hvala ti na informacijama.. zanima me samo jel sve kachim ventove na njega i samo nakachim jedan na cpu_fan na plochu?misim da ne moze, ali isto tako mislim i da ima vise razlicitih boja (modela)
illidan;143472.... Lamptron controlere (koji su najbolji)...[/QUOTE je napisao(la):SideWinders je prestao da prodaje Lamptron kontrolere jer su im svaki drugi prodati kontroler vracali na reklamaciju.
Makar mi tako rece jedan od ljudi sto radi tamo kada sam pomenuo Lamptron-a.
nakaci sve. samo vidi u biosu da nemas opciju da nece da pali komp ako je cpu fan rpm 0Ok, hvala ti na informacijama.. zanima me samo jel sve kachim ventove na njega i samo nakachim jedan na cpu_fan na plochu?
Imam ja jedan MFC2 skoro nov, radio kod mene 7 dana pa ako si zainteresovan javi se.Dobri su ali ne pokazuju potroshnju Frka je shto nema nigde tal zalman
Ja sam ranije "konzumirao" takve Tt ventilatore (ko se seća Tt Volcano 7) i nešto nisam bio zadovoljan.to je odlicno resenje.
To su ovi ventovi imaju na sebi mali potenciometar http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1319&ID=1956#Tab2Koje si bre to ventilatore stavo ?
Ocigledno da kontroler nema dovoljno ampera na grani da im da potrebnu kolicinu struje. Koje su specifikacije tih ventilatora ?
To su ovi ventovi imaju na sebi mali potenciometar http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1319&ID=1956#Tab2Koje si bre to ventilatore stavo ?
Ocigledno da kontroler nema dovoljno ampera na grani da im da potrebnu kolicinu struje. Koje su specifikacije tih ventilatora ?
Chujem po zvuku da nije to 2500rpm znam kad prikachim direktno na plochu pa odvrnem potenciometar na max to se dere dok sad se vrti na oko 2000-2100 tako i pishe na kontroleru, nego gde da lepim ono za temperature da mi pokazhuje na kontroleru ?Aha, znaci 2500RPM 0.5A. Malopre sam pomislio da si uzeo neke fanove koji idu do 6K RPM, ali sada kapiram na sta si mislio.
Kontroler bi trebao da ih izgura, sigurno bi trebao da moze da pruzi tih 0.5A svakom osim ako nisu slagali u specifikacijama. Ne znam da li ima neki razlog da ih potenciometar koci ..
Koliko si fanova ukupno nakacio ? Jesi li probao da stavis samo jedan na kontroler ? Moguce je da su ovi iz Tt slagali specifikacije, uvek kada se i navede odredjen RPM stavi se pored +/- 10%.
Vidi takodje da nakacis jedan fan direktno na plocu pa ga malo oslusni i stavi ruku/papir ispred da nekako procenis da li se vrti nesto malo brze od onog koji je na kontroleru.