• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Facebook uvodi „dislike“ opciju

a c a

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
770
Rezultat reagovanja
24
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Propus@Deneb
Motherboard:
Foxconn
RAM:
Hyper X
VGA & cooler:
AMD
Display:
Samsung
HDD:
WD5000AAKX i WD20EZRZ
Sound:
int.
Case:
690IIa
PSU:
Seasonic
Optical drives:
Pioneer&Liteon
Mice & keyboard:
Chicony&Logitech
Internet:
SBB D3
OS & Browser:
7Ux64/XPSP3
Tu smo gde smo jer i primitivni ljudi imaju pravo glasa. Ljudi bez škole i fakulteta iznose svoja "mišljenja" i drugi primitivci će ih podsticati, zato smo i tu gde jesmo. Primitivne ljude pali farma, mržnja i nasilje... i dislike dugme je upravo to što im fali. Dislike dugme će dodatno rascepati ljude na frakcije i sve će se svesti na "ili jesi ili nisi". Fejsbuk stranica će ti se pretvoriti u eho sopstvenog pogleda na svet i imaćeš kontakt samo sa istomišljenicima... drugim rečima, kao konj sa naočnjacima.
Moram u vezi fakulteta.
Nije zavrsen fakultet merilo nicega. Veruj mi, zavrsio sam jedan od najtezih drzavnih fakulteta kod nas, i kad sam krenuo da radim shvatio da za posao fakultet uopste nije toliko bitan, osim da dobijes pocetnu sansu, koju opet mozes da stvoris i bez fakulteta ako se dovoljno trudis, sto se vrlo cesce vidja u IT sferi nego u bilo kojoj drugoj. Na zalost, meni je fakultet pokidao zivce jer sam imao ******e od profesora koji su se godinama izivljavali nad studentima.
Ali opet ne mogu da podnesem ni kad me neko bez fakulteta ponizava u fazonu "sta ti, kao kad si zavrsio fakultet mislis da si uhvatio Boga za -----).

Ja sam vrlo skoro otvorio FB da bih bio u kontaktu sa ljudima sa kojima ne mogu da se vidim uzivo jer su otisli negde van zemlje i shvatio da oni koji su mi bitni njih imam na Skype-u, a ovi ostali sa razlogom samo smrde na FB jer im je to nacin zivota i pogleda na svet oko sebe, tako da ga necu ni koristiti.

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Nije fakultet neophodna stavka, možda me niste dobro shvatili ili jednostano nisam lepo napisao. Nije bitna stavka, ali je jedan od filtera. Čovek sa fakultetom ima manje šanse da ima primitivne ispade od seoskog automehaničara. Izuzetaka uvek ima, pa tako imaš i fakultetlije koje treba tući motkom. :)

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
Nemaš nalog i niko te neće dislajkovati, ja ga nemam a i ne treba mi. Svakako je fejs po meni jedna velika svetska "farma", klasično takmičenje ko će imati više fanova i frendova na račun seljačizma, pa red bi bio da su ubacili i dislajk. Svakako je cilj imati što više glasova, bili oni pozitivni ili negativni niko sa prosečnom fejsbuk inteligencijom ne mari za to.
imagesL2YJ8JFD.jpg

ronaldinho

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.02.2015.
Poruka
394
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Eniac
CPU & cooler:
AMD FX 8320 / Noctua NH-D14
Motherboard:
Gigabyte GA-970A-DS3P
RAM:
ddr3 16gb 1866mhz, hyper x fury
VGA & cooler:
Nvidia GeForce GTX 970 G1 SOC
Display:
LG Flatron E2240 22" + LG Flatron IPS236
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250GB / HDD Hitachi 500GB 7200RPM
Sound:
Creative Draco HS-850 gaming headset + MS 5.1 Surround Sistem
Case:
Corsair 600t Special Edition White
PSU:
Thermaltake Smart SE 730W
Optical drives:
Kome to jos treba? :)
Mice & keyboard:
Razer Deathadder 3.5G, Razer Goliathus Control Edition, Razer Arctosa -Black Edition, Razer Onza TE
Internet:
Komsijin
OS & Browser:
Win 10
Other:
Stolica kuhinjska, sto improvizovan :)
"Tu smo gde smo jer i primitivni ljudi imaju pravo glasa. Ljudi bez škole i fakulteta iznose svoja "mišljenja" " Najezio sam se citajuci ovaj komentar...ocito nisi ni svestan sta si napisao.

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
"Tu smo gde smo jer i primitivni ljudi imaju pravo glasa. Ljudi bez škole i fakulteta iznose svoja "mišljenja" " Najezio sam se citajuci ovaj komentar...ocito nisi ni svestan sta si napisao.
Evo klasičan primer za šta se može dati dislajk, a da nisi bez škole, a to je nepoznavanje naših slova i gramatika.

Ćma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.07.2014.
Poruka
1.636
Rezultat reagovanja
75
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 2600X + BeQuiet Dark Rock Pro 4
Motherboard:
MSI Mortar Max
RAM:
Patriot Viper Steel 2x8GB 3733Mhz CL17 @3200Mhz CL14
VGA & cooler:
Sapphire Vega 64
Display:
LG GL 27850
HDD:
Crucial MX300 275GB + WD Red 4TB
Sound:
Altec Lansing MX 4021 +HiFi
Case:
Fractal Design Node 804
PSU:
Evga G3 750W
Mice & keyboard:
Redragon Kumara & Logitech G305
Internet:
SBB
OS & Browser:
Win 10 64 bit
Sve u svemu dislike dugme je nebitno, ubacili ga da bi povećali interakcije korisnika koji su ranije imali samo opciju da iskuliraju ako im se nešto ne sviđa.

Vrh