a c a
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009.
- Poruka
- 770
- Rezultat reagovanja
- 24
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Propus@Deneb
Motherboard:
Foxconn
RAM:
Hyper X
VGA & cooler:
AMD
Display:
Samsung
HDD:
WD5000AAKX i WD20EZRZ
Sound:
int.
Case:
690IIa
PSU:
Seasonic
Optical drives:
Pioneer&Liteon
Mice & keyboard:
Chicony&Logitech
Internet:
SBB D3
OS & Browser:
7Ux64/XPSP3
Moram u vezi fakulteta.Tu smo gde smo jer i primitivni ljudi imaju pravo glasa. Ljudi bez škole i fakulteta iznose svoja "mišljenja" i drugi primitivci će ih podsticati, zato smo i tu gde jesmo. Primitivne ljude pali farma, mržnja i nasilje... i dislike dugme je upravo to što im fali. Dislike dugme će dodatno rascepati ljude na frakcije i sve će se svesti na "ili jesi ili nisi". Fejsbuk stranica će ti se pretvoriti u eho sopstvenog pogleda na svet i imaćeš kontakt samo sa istomišljenicima... drugim rečima, kao konj sa naočnjacima.
Nije zavrsen fakultet merilo nicega. Veruj mi, zavrsio sam jedan od najtezih drzavnih fakulteta kod nas, i kad sam krenuo da radim shvatio da za posao fakultet uopste nije toliko bitan, osim da dobijes pocetnu sansu, koju opet mozes da stvoris i bez fakulteta ako se dovoljno trudis, sto se vrlo cesce vidja u IT sferi nego u bilo kojoj drugoj. Na zalost, meni je fakultet pokidao zivce jer sam imao ******e od profesora koji su se godinama izivljavali nad studentima.
Ali opet ne mogu da podnesem ni kad me neko bez fakulteta ponizava u fazonu "sta ti, kao kad si zavrsio fakultet mislis da si uhvatio Boga za -----).
Ja sam vrlo skoro otvorio FB da bih bio u kontaktu sa ljudima sa kojima ne mogu da se vidim uzivo jer su otisli negde van zemlje i shvatio da oni koji su mi bitni njih imam na Skype-u, a ovi ostali sa razlogom samo smrde na FB jer im je to nacin zivota i pogleda na svet oko sebe, tako da ga necu ni koristiti.