StefanN98
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 09.06.2016.
- Poruka
- 4
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Amd Athlon 5350, stock cooler
Motherboard:
MSI am1i
RAM:
Kingston 4gb 1600 Mhz
Display:
Samsung syncmaster 710n
HDD:
Maxtor 6y080l0 ATA
PSU:
Lc power 420W
Internet:
Katastrofalni telekomov adsl 5Mbps
OS & Browser:
Win 8.1, Google chrome
Pozdrav svima, hteo bih da vam skrenem pažnju na Facebook stranicu “Prodaja igrica i coinsa – Balkan”. Radi se o tome da ova stranica prodaje hakovane I ukradene naloge za igrice. Nakon što vam prodaju igru, igra će raditi neko vreme sve dok osoba čija je igra ne povrati svoj nalog. Moja dva drugara su kupila Gta V i igra im je radila svega nekoliko dana (jednom drugaru je radila svega 3 dana, dok drugom 2 nedelje), zatim im je stigao mejl u kome piše da je neko promenio njihov email i pass. Onda je moj drugar poslao email tom liku koji je promenio njegov email i pass, u emailu mu je poslao link stranice sa koje je kupio igricu i upitao ga je zašto mu je promenio email i pass. Njegov odgovor je bio da su mu ukrali nalog, i da ta stranica prodaje hakovane i ukradene naloge. Nakon toga je moj drugar poslao screenshot tog maila fb stranici “Prodaja igrica i coinsa – Balkan” i upitao ih je da li je to istina da prodaju hakovane naloge i njihov odgovor je bio “hahahahaahhaa decko laze da mi prodajemo hakovane i ukradene naloge, on je licno nama prodao nalog“ sledećeg dana im je opet poslao poruku u vezi igre i odgovorili su “Glavni admin je tu od 9-10 svako jutro, Molimo javi se tad“ Javlja im se on sutra ujutru oko 9 sati, i tek kasnije u toku dana dobija odgovor od stranice koji glasi „Dobices nov “ samo su to napisali, nisu napisali kada će dobiti nov nalog. Prošlo je nekoliko dana i moj drugar im šalje poruku sa pitanjem kada može da očekuje novi nalog. I kasnije dobija odgovor „Nije tu glavni admin, javicu mu“ Prošlo je nekoliko dana nakon toga i moj drugar odluči da ih kontaktira ponovo, poslao im je više poruka i nisu odgovarali pa zatim su nakon nekoliko dana poslali poruku koja glasi „Glavni admin je imao odredjenih problema ovih dana. Javi se sutra od 15:30 do 16:30“. Javlja se on sutra i dobija odgovor od njih koji glasi ovako “flagovan si, zamena stiže čim dobavljač pošalje“ Prošlo je nekoliko dana i nije stigla zamena, Više puta ih je kontaktirao i dobija odgovor „NE SPAMUJ Trenutno imamo odredjenih problema. Cim se oni rese, tvoja igra ce biti poslata. Izvini na cekanju, nije do nas“. Nakon toga više mu nisu odgovarali na poruke niti su mu poslali zamenu. Moj drugi drugar koji je prevaren od strane ove stranice kontaktirao ih je više puta, nisu mu poslali zamenu a na kraju su ga i blokirali. Ako ste se pitali zbog čega ova stranica ima dosta pozitivnih recenzija i komentara na njihovim objavama to je zbog toga što nakon što prodaju nekome igricu oni mu šalju ovu poruku “Ukoliko si zadovoljan uslugom, napisi par lepih reci na stranici! Hvala na kupovini!”.
Nemojte kupovati ništa od njih, bićete prevareni, dodajte još malo novca pa kupujte igre sa proverenih sajtova.
Nemojte kupovati ništa od njih, bićete prevareni, dodajte još malo novca pa kupujte igre sa proverenih sajtova.