• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Facebook prevaranti "Prodaja igrica i coinsa - Balkan"

StefanN98

Newcomer
Učlanjen(a)
09.06.2016.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Amd Athlon 5350, stock cooler
Motherboard:
MSI am1i
RAM:
Kingston 4gb 1600 Mhz
Display:
Samsung syncmaster 710n
HDD:
Maxtor 6y080l0 ATA
PSU:
Lc power 420W
Internet:
Katastrofalni telekomov adsl 5Mbps
OS & Browser:
Win 8.1, Google chrome
Pozdrav svima, hteo bih da vam skrenem pažnju na Facebook stranicu “Prodaja igrica i coinsa – Balkan”. Radi se o tome da ova stranica prodaje hakovane I ukradene naloge za igrice. Nakon što vam prodaju igru, igra će raditi neko vreme sve dok osoba čija je igra ne povrati svoj nalog. Moja dva drugara su kupila Gta V i igra im je radila svega nekoliko dana (jednom drugaru je radila svega 3 dana, dok drugom 2 nedelje), zatim im je stigao mejl u kome piše da je neko promenio njihov email i pass. Onda je moj drugar poslao email tom liku koji je promenio njegov email i pass, u emailu mu je poslao link stranice sa koje je kupio igricu i upitao ga je zašto mu je promenio email i pass. Njegov odgovor je bio da su mu ukrali nalog, i da ta stranica prodaje hakovane i ukradene naloge. Nakon toga je moj drugar poslao screenshot tog maila fb stranici “Prodaja igrica i coinsa – Balkan” i upitao ih je da li je to istina da prodaju hakovane naloge i njihov odgovor je bio “hahahahaahhaa decko laze da mi prodajemo hakovane i ukradene naloge, on je licno nama prodao nalog“ sledećeg dana im je opet poslao poruku u vezi igre i odgovorili su “Glavni admin je tu od 9-10 svako jutro, Molimo javi se tad“ Javlja im se on sutra ujutru oko 9 sati, i tek kasnije u toku dana dobija odgovor od stranice koji glasi „Dobices nov :) samo su to napisali, nisu napisali kada će dobiti nov nalog. Prošlo je nekoliko dana i moj drugar im šalje poruku sa pitanjem kada može da očekuje novi nalog. I kasnije dobija odgovor „Nije tu glavni admin, javicu mu“ Prošlo je nekoliko dana nakon toga i moj drugar odluči da ih kontaktira ponovo, poslao im je više poruka i nisu odgovarali pa zatim su nakon nekoliko dana poslali poruku koja glasi „Glavni admin je imao odredjenih problema ovih dana. Javi se sutra od 15:30 do 16:30“. Javlja se on sutra i dobija odgovor od njih koji glasi ovako “flagovan si, zamena stiže čim dobavljač pošalje“ Prošlo je nekoliko dana i nije stigla zamena, Više puta ih je kontaktirao i dobija odgovor „NE SPAMUJ Trenutno imamo odredjenih problema. Cim se oni rese, tvoja igra ce biti poslata. Izvini na cekanju, nije do nas“. Nakon toga više mu nisu odgovarali na poruke niti su mu poslali zamenu. Moj drugi drugar koji je prevaren od strane ove stranice kontaktirao ih je više puta, nisu mu poslali zamenu a na kraju su ga i blokirali. Ako ste se pitali zbog čega ova stranica ima dosta pozitivnih recenzija i komentara na njihovim objavama to je zbog toga što nakon što prodaju nekome igricu oni mu šalju ovu poruku “Ukoliko si zadovoljan uslugom, napisi par lepih reci na stranici! Hvala na kupovini!”.

Nemojte kupovati ništa od njih, bićete prevareni, dodajte još malo novca pa kupujte igre sa proverenih sajtova.

Vranda12

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.06.2016.
Poruka
600
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5-6600k i Corsair H60
Motherboard:
Asus Z170-A
RAM:
Kingston Fury 1x16gb 2133Mhz
VGA & cooler:
Asus Strix r7 370 4G
Display:
LED TV-32LE73 82cm
HDD:
WD Blue 1tb 7200rpm
Sound:
Logitech z523 + Siberia v2
Case:
NZXT s340 Elite
PSU:
Thermaltake Smart SE 630w
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
CM Octane mis i CM quickfire TK red switch
Internet:
B-net 35mbps/7.5mbps
OS & Browser:
win 10 x64 pro i chrome
Other:
Samsung Galaxy S7
Kod tih naloga sta se kupe tako i koji su hackovani najbolje je nedirat ni mejl ni lozinku i to je to.... uzmes i igras jer ja san ima slicnu situaciu, kupia san od jednog lika za male pare gta V i zna san da je hackovan nalog i ja san prominia mejl i lozinku i nakon 2 tjedna je neko prominia lozinku ali nalog vratia na stari mejl i ovaj lik je bia korektan i vratia mi taj isti acc al ovi put nisam minja nista osin lozinke i par miseci san igra gta V sve normalno dok ga ja nisan dalje proda...

Kejvu

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.09.2016.
Poruka
94
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i3-6100
Motherboard:
MSI H110M PRO-D
RAM:
1x8GB DDR4 2133Mhz
VGA & cooler:
Asus Dual GTX1060 6GB
Display:
Dobar :D
HDD:
1TB Seagate
PSU:
500W Raidmax Cobra RX-500AF-B
Optical drives:
Nema
OS & Browser:
Windows 10 Enterprise & Google Chrome

DR4C0Ni4N

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
20.02.2011.
Poruka
3.005
Rezultat reagovanja
772
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i9-10900F | Cryorig C7
Motherboard:
ASRock Z590M-ITX/ax
RAM:
16GB 3200MHz Vengeance LPX
VGA & cooler:
Zotac GTX 1070
Display:
Dell U2722DE (27" QHD IPS)
HDD:
1TB Samsung 970 EVO Plus
Sound:
Focusrite Scarlett 2i2 | Presonus Eris 3.5 | AKG K550 | SMSL iDEA
Case:
Lian-Li A4-H2O X4
PSU:
Corsair SF750
Mice & keyboard:
MX Master 2S & Thor 300 TKL
Other:
ThinkPad T580 (i5-8250U, 24GB DDR4, 256GB M.2, Intel UHD 620)
Kupujte direktno na Steam-u ili na drugim proverenim sajtovima i niko nece da vas zezne.

StefanN98

Newcomer
Učlanjen(a)
09.06.2016.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI am1i
RAM:
Kingston 4gb 1600 Mhz
Display:
Samsung syncmaster 710n
HDD:
Maxtor 6y080l0 ATA
PSU:
Lc power 420W
Internet:
OS & Browser:
Win 8.1, Google chrome
Administrator facebook stranice "Prodaja igrica i coinsa - Balkan" je izvrsio zamenu mojim drugarima. Jedan moj drugar koji je kupio igru od njih je dobio ban zato sto je vredjao i spamovao na stranici. Nisu stigli odmah da odgovore jer ipak ta stranica ima 38.000 lajkova i dobijaju velik broj poruka dnevno. Danas u toku dana su poslate zamene, a drugaru koji je dobio ban je zamena poslata na mom profilu. Inace ja sam malo preuvelicao stvar, nije bas sve kao sto sam napisao. Voditi stranicu od 38.000 ljudi nije lako, nisu oni masina pa da mogu biti dostupni 24h dnevno, samo smo bili nestrpljivi pa je moj drugar dobio ban a ja sam zbog toga napisao ovu temu. Na kraju je sve proslo ok i zamene su stigle...

Beavis

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.09.2014.
Poruka
1.105
Rezultat reagovanja
401
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I5 10400 + Stock
Motherboard:
Asus Prime H510M-K r2.0
RAM:
2x8GB HyperX Fury Beast 3200mhz
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC
Display:
Dell S2419HGF 144hz
HDD:
480GB Gigabyte GP-GSTFS31480GNTD
Case:
LC Power
PSU:
LC Power LC600H
Mice & keyboard:
A4Tech XL-747H & Logitech Y-SU61
Internet:
Madnet
OS & Browser:
Windows 10 Pro, 64bit. Google Chrome
Wow, neverovatan si, očaj. Inače izvinjavam se ako grešim, ali meni izgleda kao da nije bilo dva druga, već ti i tvoj drug.

Vranda12

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.06.2016.
Poruka
600
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5-6600k i Corsair H60
Motherboard:
Asus Z170-A
RAM:
Kingston Fury 1x16gb 2133Mhz
VGA & cooler:
Asus Strix r7 370 4G
Display:
LED TV-32LE73 82cm
HDD:
WD Blue 1tb 7200rpm
Sound:
Logitech z523 + Siberia v2
Case:
NZXT s340 Elite
PSU:
Thermaltake Smart SE 630w
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
CM Octane mis i CM quickfire TK red switch
Internet:
B-net 35mbps/7.5mbps
OS & Browser:
win 10 x64 pro i chrome
Other:
Samsung Galaxy S7
Wow, neverovatan si, očaj. Inače izvinjavam se ako grešim, ali meni izgleda kao da nije bilo dva druga, već ti i tvoj drug.
Nebitno ko je bia al ti likovi sa te stranice previse su umisljenji i misle da su ko zna ko.... Ja ih pitan koliko dode gta V i nacin placanja oni nesto ka neradimo nediljon pitaj drugi dan... ******acija u prijevodu

StefanN98

Newcomer
Učlanjen(a)
09.06.2016.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI am1i
RAM:
Kingston 4gb 1600 Mhz
Display:
Samsung syncmaster 710n
HDD:
Maxtor 6y080l0 ATA
PSU:
Lc power 420W
Internet:
OS & Browser:
Win 8.1, Google chrome
Tema može slobodno da se zaključa, kao što sam napisao gore, na kraju je sve prošlo ok i zamene su stigle nakon nekoliko dana.

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Članovi foruma moraju biti svesni da su samo moderatori ti koji odlučuju u tome kada i koja se tema zaključava. :)

Vrh