cargo
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 13.01.2014.
- Poruka
- 69
- Rezultat reagovanja
- 20
Moja konfiguracija
Svako ima svoju racunicu prilikom kupovine, gore napisana je moja. Stolica mi je stara 6 godina i kao nova je. Argument vozaca Fiata u poredjenju sa nemackom trojkom da su svi pomenuti automobili i da ce te isto odvesti do mesta x za 3x manje novcaU koja matematika. Bolja matematika je na 20 godina mu dodje 4€ mesecno a na 40 godina 2€ sto je prakticno da je dobijes dzabe.
Verujem da je neuporedivo. Ova Herman te masira, greje, hladi i jos svata nesto.
Poredjenje za fiata i nemacku trojku nema veze sa zivotom. Poredjenje bi bilo realnije ako bi uporedio sediste u fiatu i nemackoj trojci.
Dobijas stolicu sa prozracnim sedistem i mogucnosti podesavanja potpore ledja, duzine sedalnog dela i rukonaslona koja ce trajati 10+ godina. Takodje neuporediv je osecaj sedenja u obe stolice.vladarko mene zanima sledece. Koja je razlika izmedju recimo markusa za 15.000 i hermana od 120.000. Koja je to razlika koju ja treba da platim? Dao sam primer markusa jer je stolica koja dolazi sa navodno 10god garancije herman dolazi sa 12 i zbog toga sto se markus smatra sasvim dobrom stolicom. Razlika u ceni je znamo vec koja. Zelim konkretno znati sta dobijam za toliku razliku u ceni.
Kao sto sam napisao posedujem i Markus stolice koje sam kupio za kancelariju, gde se na jednoj rukonaslon razvalio posle godinu dana.
Ako postoji stolica sa slicnim karakteristikama za 300 evra postavi link. Pomenute garancije se verovatno odnose samo na konstrukciju, iste ne vaze za npr. stof...