d0minat0r
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 3.633
- Rezultat reagovanja
- 58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
Naime imam problem sa HDD om od jednom se ne prijavljuje u opste znaci bez ikakvih simptoma je prestao da radi.
Posto je verovatno elektronika nabavio sam isit takav HDD glavne oznake su iste ali ipak ima razlika na jednom je kes samsung a na drugom hynix i cip na poledjini elekronike nije isti u potpunosti mada postoje odredjene slicnosti.
Receno mi je da kod novih hard diskova nije moguce samo prebaciti elektronike.
I da mozda je ovo i glavni problem postoji nalepnica na elektronici i te naplnice nisu iste mozda je fora u tome
HITACHI Deskstar
MODEL: HDP725050GLA36
MLC:BA2831
CHS:16383/16/63
500Gb
p/n 0A35415
Ako neko ima neku ideju nek se javi
Domaci HDD guru i rade u firmi za Recovery i oni logicno nece da pomognu jel im je to leb e sad meni ostaje da probam nesto da skarabudzim pre nego sto im dam 150e
Posto je verovatno elektronika nabavio sam isit takav HDD glavne oznake su iste ali ipak ima razlika na jednom je kes samsung a na drugom hynix i cip na poledjini elekronike nije isti u potpunosti mada postoje odredjene slicnosti.
Receno mi je da kod novih hard diskova nije moguce samo prebaciti elektronike.
I da mozda je ovo i glavni problem postoji nalepnica na elektronici i te naplnice nisu iste mozda je fora u tome
HITACHI Deskstar
MODEL: HDP725050GLA36
MLC:BA2831
CHS:16383/16/63
500Gb
p/n 0A35415
Ako neko ima neku ideju nek se javi
Domaci HDD guru i rade u firmi za Recovery i oni logicno nece da pomognu jel im je to leb e sad meni ostaje da probam nesto da skarabudzim pre nego sto im dam 150e
Poslednja izmena: