AXE
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 5.956
- Rezultat reagovanja
- 500
	Moja konfiguracija

EK, čuveni proizvođač vodenih blokova iz Ljubljane je pre nedelju predstavio vodene blokove koji su spremljeni samo za ASUS R9 280X DirectCU II grafičke karte.
Vodeni blok za oznakom EK-FC R9-280X DCII direktno hladi GPU, memoriju i naponsku sekciju tako što tečnost ide "putem" ka ovim bitnim delovima grafičke karte. Ovo naravno omogućava stabilan rad pri visokim overklok marginama.
Opširnije...

Ali pravi rudari cene ovu vest
 Ali pravi rudari cene ovu vest  

Vidis da je modera sve manje sa full vodenim sistemima..
 Vidis da je modera sve manje sa full vodenim sistemima.. 

Ja se mogu kladiti da se za godinu dana neće moći naći ni jedan ATI da nije rudario... Ja sam sličnih shvatanja da ganjam samo performanse, iako naginjem ka nV. Mada, u kući imam jedan ATI a uskoro bih mogao i drugi pa ću u nekom doglednom vremenu čak i cross da furam ali sigurno nikada neću kupiti polovan ATI!
 Ja se mogu kladiti da se za godinu dana neće moći naći ni jedan ATI da nije rudario... Ja sam sličnih shvatanja da ganjam samo performanse, iako naginjem ka nV. Mada, u kući imam jedan ATI a uskoro bih mogao i drugi pa ću u nekom doglednom vremenu čak i cross da furam ali sigurno nikada neću kupiti polovan ATI!