OCz
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.04.2009.
- Poruka
- 948
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Primetio sam nedavno jednu stvar u vezi ebay-a koja mi nije jasna. Naime radi se o tome da nalazim neke predmete na ebay.de kojih uopste nema i ne mogu se naci tj. nisu uopste prikazani na ebay.com.
Cak ako na ebay.com kliknem na konkretnog korisnika koji prodaje odredjene predmete na ebay.de ti predmeti uopste nece biti prikazani, kao da ne postoje tj. da nisu ni okaceni dok se na ebay.de normalno prikazuju. Doduse neki drugi predmeti od ostalih korisnika su prikazani na oba ebay-a (ali je to cini mi se u manjini).
Mislio sam da je ebay.de samo zapravo Nemacka verzija ebay.com ali po svemu sudeci tamo vidjam potpuno drugacije predmete pri search-u kojih uopste nema na .com. Moze li mi neko objasniti o cemu radi i zato je to tako? Mogu predpostaviti onda da je onda isti slucaj i sa ebay.co.uk i ostalim?
Cak ako na ebay.com kliknem na konkretnog korisnika koji prodaje odredjene predmete na ebay.de ti predmeti uopste nece biti prikazani, kao da ne postoje tj. da nisu ni okaceni dok se na ebay.de normalno prikazuju. Doduse neki drugi predmeti od ostalih korisnika su prikazani na oba ebay-a (ali je to cini mi se u manjini).
Mislio sam da je ebay.de samo zapravo Nemacka verzija ebay.com ali po svemu sudeci tamo vidjam potpuno drugacije predmete pri search-u kojih uopste nema na .com. Moze li mi neko objasniti o cemu radi i zato je to tako? Mogu predpostaviti onda da je onda isti slucaj i sa ebay.co.uk i ostalim?