Ako se ne-linearnost zove to sto mozes da zapostavis pricu i glavni kvest (koji je linearan) i da ides i grajndujes za XP i resavas neke kvestove sa strane dok ti ne dosadi, onda nije. U ES si mogo da ides po celoj mapi satima i da nemas pojma de si, ovde ne mozes, bar ne za sada kolko sam ja igrao.Sinoc instalirao i poceo da igram.. Nisam mnogo igrao, pobegao iz dvorca i dosao u ono selo gde treba da uradim "inicijaciju" za onu "Grey" organizaciju..
Jel igrao ovo neko malo duze? Hoce li i dalje igra biti ovoliko linearna? Veliki sam fan Elder Scrolls serijala, pa mozete pretpostaviti koliko je meni ovo linearno..
To rastrcavanje se lako sredjuje Space, pa naredis svakog koga hoces da napadne party member koga si izabraoSinoc sam igrao nekih par h, igra objasnjava kako scenario i sama prica treba da izgledaju i da se razvijaju kroz igru. Vokali su vrhunski odradjeni. Grafika kao sto kaze gx vrlo dobra. Mag sam, i mene nervira to sto se borci ne heal-uju nikako u toku borbe, al dobro, ocigledno se trazi neko uigravanje, takodje me nervira kad se rastrce na neprijatelje umesto da tamanimo jednog po jednog
Instalirana igra zauzima 15GB, koliko li je onda tek igra dugacka...
edit : heroj mi izgleda kao neka baba mali zakrzljali u suknji sa maramom na glavi
Pojma nemam, ne pise nista konkretno ni za jednu od tih klasa, samo neki istorijat mambo-dzambo. Verovatno healer-a posto nemam nista sto leci rane, a ovi moji malo malo pa umru svi i ostanu sa slomeljenim glavama, rukama itd.Ici ces na shapeshifter, healer-a ili blood mage-a? Ja sam lvl3, neam bas puno vremena da igram, buduci da idem na fax i igram mmo :/