• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

DarkSpore

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
8.040
Rezultat reagovanja
2.629
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
3x8GB 3200 CL16 DC FLEX
VGA & cooler:
XFX 6700 XT 12GB SPEEDSTER SWFT 309
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Posto jos uvek nema teme, a igra samo sto nije, pomislih da nije lose otvoriti je.

Trenutno je u toku beta, koju upravo igram, i svidja mi se. Okacicu par screenshotova malko kasnije!

trailer

gameplay

:wave:

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
8.040
Rezultat reagovanja
2.629
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
3x8GB 3200 CL16 DC FLEX
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Evo malo slika. Dosta bolje to sve izgleda u samoj igri, ima paralax-a, sve je manje-vise animirano ukljucujuci i okolinu i bla bla.

To su uglavnom svi delovi igre kad su meniji u pitanju, po nesto sam preskocio.

Gameplay je sto se mene tice vrlo dobar i VEOMA zarazan. U pocetku igra nije jako teska i vremenom se dobijaju nove mogucnosti. Item shop ne postoji, nema bocica za lecenje i sama igra podseca na MMO tip igara kad je health/mana u pitanju. Dakle moras da se snadjes za lecenje dok igras. HP i MN ostaju iza protivnika i to je najuobicajeniji nacin punjenja. Ako vam je jedan heroj pun i pokupi ampulu sa HP, HP ce otici na heroje koji nisu puni sa HP. Isto vazi i za Manu. Pasivna regeneracija ne postoji. Neki heroji imaju "magije" koje lece, tipa drain HP, summon, AoE lecenje i sl.

Heroji su zaista raznovrsni, kao i njihove mogucnosti. Podeljeni su na klase i pod klase.
Pod klase su nesto kao u doti, agility, strength, intellect, a klase su malo drugacije i pretstavljaju substancu od koje je heroj napravljen, cyber, necro, plazma, bio i sl. Ovo je bitno jer se squad sastoji od 3 heroja (u toku partije ih mozete menjati sa "QWE" dugmicima, postoji cooldown izmedju zamene). Pre pocetka partije birate squad koji cete voditi. Na pocetku imate samo jedan, kasnije mozete dokupi jos. Igra vam pokaze koje cete protivnike susretati, odnosno sta rade, koja su klasa i sl. Ako su protivnici recimo Plazma i Bio klasa, a vasi heroji isto ta klasa, igra ce vam pokazati da to nije dobar izbor. Bio heroj prima duplo veci damage od bio protovnika! Nisam siguran da li i radi manji dmg na klasu poput svoje i sta jos tu ima (igra nije bila bas jasna po tom pitanju kad je tutorial u pitanju) ali se oseti da taj kombo ne valja :)
Naravno postoje ranged i melee heroji.
"Magije" funkcionisu poput onih u DOTA-i, imate par "obicnih" i "ulti" odnosno najjacu magiju. Igra vam dozvoljava da koristite "ulti" od sva tri heroja iz grupe ma koji god da je trenutno izabran. Napomunu samo da "ulti" nisu toliko jaki, rekao bih da su individualne magije (koje se ne dele) cesto dosta jace kad je dmg u pitanju.

Sto se mapa i same igre tice, hack&slash. Tu i tamo ispadaju neki itemi koje mozete opremati TEK NAKON zavrsene misije (ili prodati za valutu (DNA), konvertovati u detail (ukras koji se moze nakaciti na bilo kog heroja)). Takodje, delovi koje nalazite su uvek za samo jednu klasu, a cesto i za samo odredjenog heroja. Daklem, neki item koji je "Plazma" moze biti stavljen samo na "Plazma" heroja.

Nakon zavrsene misije igra vam nudi dve opcije - jedna je da pokupite bonus i "rolate" za neki item (rolate = izvuce se nasumicni broj od 0 do 100, recimo da je od 0 do 80 obican item, od 80 do 99 rare item, 100 je unique item), druga opcija je da idete na bonus tablu. Ako predjete bonus tablu dobijate vise XP-a i sansa za "rolanje" boljeg itema se uvecava. Nakon ovoga, u zavisnosti od apgrejdova, mozete ici na jos jednu bonus mapu. Fora u svemu ovome je - svaki put kad idete na bonus mapu rizikujete da ne dobijete nista tako sto cete poginuti. U sustini, nisu nesto teske te bonus mape tako da ih ja uvek odigram.
Sta cete sve dobiti na kraju zavisi i da li ste pronasli sve obeliske na mapi, da li ste koristili kovcege sa HP/MN u Boss fajtu, da li vam je neki heroj poginuo i td.

Sve u svemu, sasvim solidna igra, tj. beta. Nisam jos probao co-op ni PvP (PvP ne volim tako da ne verujem da cu i probati). Mehanika je dobra, izvodjenje je vrlo dobro, zvuk je dobar, grafika takodje. Jedina zmerka mi je sto sam iz najava stekao osecaj da ce igrac moci da sam pravi heroja/e i da ga gura u pravcu u kom zeli, da mu dodaje stvari i slicno. Nista od toga. Mozete da dodajete stvari u vidu opreme, oruzja i sl. ali ne mzoete da dodate jos jedan par ruku, nogu i sta ti ja znam. Range heroj ce ostati uvek range jer oruzja koja se kupuju i nalaze sva imaju na sebi IME heroja za koga su i to je to. Jedino sto vi mozete raditi je dodavati/oduzimati razne aspekte stats-a. Medjutim, zasto bih stregth heroju stavljao opremu koja daje intelekt? :) Naravno, moze da se stavi, pogotovo ako nemate sta drugo da mu stavite pa je ista bolje nego nista, ali svaki heroj ima svoj primarni atribut koji, kad se budzi, dodaje dmg udaraca i magija koje on ima.

elem, toliko od mene za sada, mrzi me vise da kucam. Izvinite na slovnim greskama, tast. me ubija, mora na tusiranje :P

edit:

zaboravio sam jos dve stvari :)

1. Postoji overdrive dugme (space). Puni se kad se ubijaju protivnici. Kad se napuni, aktiviranjem doticnog dobija se veliki boost na sve zivo za odredjeni vremenski period. Ubijanjem protivnika pod overdrive-om, produzava se vreme doticnog. Kad istekne, nije ga bas lako napuniti. Ova opcija nije dostupna pre levela 6

2. Ako pogledate slike, videcete nesto poput quick slot inventorijuma dole levo. Tu se ubacuju "rune" koje sakupite tokom partije. Rune daju odredjene bonuse. 3 rune iste boje dodatno podizu te bonuse. Mogu biti 3 vertikalno ili 3 horizontalno ali je meni to jos uvek zakljucano na prvi red.

Poslednja izmena:

warmaster

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.687
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
4690k 4.5ghz 1.25v EK custom
Motherboard:
Gigabyte Z97n Gaming5
RAM:
eXceleram 2x4Gb
VGA & cooler:
Gigabyte gtx970 itx
Display:
LG 42" LW4500 3D SBS
HDD:
Seagate Barracuda ST3000DM001
Sound:
Storm Sirus/Telefunken TLX 22/4 on Telefunken TA750
PSU:
SilverStone Strider 650W Gold
Mice & keyboard:
G105 MW3, Logitech G5
OS & Browser:
Win7 x64
Other:
Take me to the hospital
Deluje mi interesantno. Skidam igru upravo, pa cu videti kakav je dozivaljaj ingame ;)

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
8.040
Rezultat reagovanja
2.629
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
3x8GB 3200 CL16 DC FLEX
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
kako kad nije jos izasla?!

Jafazec

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Imam 1 kljuc da dam ako neko zeli?
@gx-x ovo nije MMO koliko skapirah?Ima li opcija za multi co-op ili tako nesto bar?

warmaster

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.687
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z97n Gaming5
RAM:
eXceleram 2x4Gb
VGA & cooler:
Gigabyte gtx970 itx
Display:
LG 42" LW4500 3D SBS
HDD:
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
G105 MW3, Logitech G5
OS & Browser:
Win7 x64
Other:
Take me to the hospital

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
8.040
Rezultat reagovanja
2.629
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
3x8GB 3200 CL16 DC FLEX
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
beta, danas u podne po PST.

a da je DS izasao, kolko znam nije, izlazi 20 i nekog ovog meseca. Ne znam sta si ti skidao, verovatno beta klijent :P Osim ako se nismo razumeli pa si isprva i mislio na betu :)

warmaster

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.687
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z97n Gaming5
RAM:
eXceleram 2x4Gb
VGA & cooler:
Gigabyte gtx970 itx
Display:
LG 42" LW4500 3D SBS
HDD:
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
G105 MW3, Logitech G5
OS & Browser:
Win7 x64
Other:
Take me to the hospital
Pa i mislio sam na beta-u, nigde nisam spomenuo da skidam ful verziju :). Jos nisam stigao da je zaigram, upravo sad dodjoh kuci ^^. Aj, pisem kad je malo odigram :)

Jafazec

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
Meni se me svidja...Pokusacu jos malo,ali mislim da nema sanse da se misljenje promeni..Jednostavno, igra je isuvise prosta,repetitivna i besciljna...Imam 3 kljuca pa ako neko zeli..

warmaster

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.687
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z97n Gaming5
RAM:
eXceleram 2x4Gb
VGA & cooler:
Gigabyte gtx970 itx
Display:
LG 42" LW4500 3D SBS
HDD:
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
G105 MW3, Logitech G5
OS & Browser:
Win7 x64
Other:
Take me to the hospital
Interesantna ideja, ali kao sto kaze Jafazec, bas je repetativna :/. No, bolja je nego hrpa igara koje izlaze u poslednje vreme :). Videcemo dal ce nesto ubaciti na release ^^

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
8.040
Rezultat reagovanja
2.629
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
3x8GB 3200 CL16 DC FLEX
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
pa repetitivna jeste, ima 3 nivoa od 80, imas max 9 heroja od 40, imas max 10 level od 100, i ne mozes da razvijas heroje, tj da im kombinujes magije i sl.
ovo je beta.
I btw. igrajte co-op (matchmaker), a ne single player :)

Jafazec

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
pa repetitivna jeste, ima 3 nivoa od 80, imas max 9 heroja od 40, imas max 10 level od 100, i ne mozes da razvijas heroje, tj da im kombinujes magije i sl.
ovo je beta.
I btw. igrajte co-op (matchmaker), a ne single player :)
Nekako sam vise mislio repetitivna u smislu da su protivnici jednolicni,da protivnike na iste nacine ubijas besomcnim kliktanjem i po nekom magijom..Daj Boze da to promene nekako u finalnoj verziji,mada nesto mislim da nema ova igra potencijala da se mnogo razvije u odnosu na betu. Dzaba 100 levela,dzaba 40 heroja..

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
8.040
Rezultat reagovanja
2.629
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
3x8GB 3200 CL16 DC FLEX
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Nekako sam vise mislio repetitivna u smislu da su protivnici jednolicni,da protivnike na iste nacine ubijas besomcnim kliktanjem i po nekom magijom..Daj Boze da to promene nekako u finalnoj verziji,mada nesto mislim da nema ova igra potencijala da se mnogo razvije u odnosu na betu. Dzaba 100 levela,dzaba 40 heroja..
Pa 90% hack&slash igara je upravo isto ovakvo :) sta drugo da radis osim da klikces i bacas magije? Da igras jamb sa bosom? :d Uostalom, deluje mi kao da si samo solirao, sve je xy puta teze u co-op modu, pa i to kliktanje na bosove ume da bude "tesko" kad ti bos jednim udarcem svuce 1000HP :cool: pa ipak moram malo da se pazi. Isto tako, na nekom 40-tom levelu, sumnjam da ce boss da se ubija tako sto stanes pored njega i drzis desno dugme i bacis po koju magiju posto tvoji heroji ne napreduju toliko koliko tezina igre. Moje lvl39 heroje ume da ubije boss na 3-3 bonus mapama ako ne pazim. Verovatno si primetio da svaki heroj ima MAX kolko moze da se zbudzi str/dext/mind, nakon toga samo jace oruzje i vise HP-a moze da ti pomogne, tako da ne verujem da ces podjednako lako skidati boss-a sa ovih prvih mapa kao i one kasnije. Bice tu trcanja, bezanja, menjanja heroja i umiranja ako se ne pazi.

edit: nije da nesto branim igru, ali prosto, ovo je H&S koji jos nisam presao, koji ima magija koje nisam video, runa koje nisam koristio, komboa sa magijama koje nisam pre video i to je to. Ostale igre sam presao i po par puta (diablo 2, titan quest, torchlight, legend: hand of god, dungeon siege...)

edit1: kolko sam citao, u finalnoj verziji ces moci da biras neke stvari kad ti heroji dobijaju level, bice vecih mapa, radice item shop i td.

Poslednja izmena:

Oki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.867
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Igram je vec nocima.. Prosto ne mogu da verujem da nisam video topik.

Naime ja sam sada lvl 24 a lvl heroja mi je 75. Sve dok se ne zavrshi prvi deo koji traje do 6-5 nivoa deluje lako, e posle toga krece ludilo.
Nema sanse sam da igrash na toj tezini ni u ludilu vec mora igrati 4 igraca sa obavezno par "healer"-a inace ode sve u propast.
Zaista sam se navukao na ovu igru i platio sam je preko Wahad-a nekih 2600 dinara u pre-order-u i dobio jednog od tih cuda koji je prilichno jak i pomogao je dosta da se boost-ujem a zove se Maldri

U toku dana cu videti da budem opsirniji kao OP. Zaista ima tu nekih preferencija :d Inace slazem se da je malko dosadno na pocetku [ kao u vecini ovakvih igara ] ali Jelena vec pocinje da sumnja u mene. A da tu je i Portal 2.

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
8.040
Rezultat reagovanja
2.629
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
3x8GB 3200 CL16 DC FLEX
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
kako mislis dobio si jedno od tih cuda koje se zove MAldri? Maldri je heroj koji se otkljucava na 14-tom nivou (tvom nivou).
Inace, najbolji nacin da prelazis igru je da po nekoliko puta proteras ranije delove/mape kroz chain, samim tim dobijes iteme viseg nivoa (dakle bolje) pa ti naredni nivoi budu znatno laksi. Nisam igrao full igru ali igrao sam betu skoro dva meseca i na osnovu nje mogu reci par stvari:
1. sto vise ljudi u grupi (multi plejer co-op) sve je teza igra.
2. Ako grupa ima makar dvojicu, pojavice se mini boss koji baca "lock" i ako ste razdvojeni, ako mini boss nije ubijen cim je izmigoljio svoju ruznu glavu, jedan od vas ce biti u debelom crevu.
3. Ako heroji iz neke grupe imaju strelicu na dole, dakle nisu pogodni za tu mapu, ne znaci da i nisu pogodni, zavisi kako koji. Tenkovi su uvek pogodni, Maldri takodje (ima ogroman dodge chance i to mu treba budziti jer mu passive ability to duplira. Samo treba paziti na projektile jer za njih treba resist, a ne dodge)
4. U 3 stage-a u demou (36 mapa) bilo je svega 4 razlicite mape, tj postavke. Ne bas preterano raznoliko obzirom na 36 mapa za koje treba oko 5 sati da se predju. Ne znam kako je u full igri.
5. PvP je totalni *****izam, kazu mi, isto ko u WoW-u. Malecna arena, heroji sa razlicitim itemima, uglavnom pobedjuju oni sa boljim itemima i dosta CC-a. 2v2 je teska konfuzija.
6. Squad 1. Krel, arakna, zrin squad 2. Vex, Magnos, Maldri. gg.

ah da, i jedan tip

7. Details - u jedan detail slot moze da se nakaci mnogo (ne znam tacno kolko, ja sam nakacio 16 u jednom slucaju) ISTIH detalja. Dakle ako item isto izgleda, i imate ih vise, mozete ih trpati sve u jedan slot jer je isti TIP detalja. Takodje, sa skrolom na misu mozete povecati/smanjiti stvari do smesnih proporcija. Recimo oci heroja mogu biti veceo od same glave, neki detalji iz Bio grupe mogu glumiti kosu, bradu i sta ti znam. Moj maldri je imao facu ko Dok iz back to the future :D

Piraterija je zabranjena na forumu. Inace, ne postoje crackovi za mmo igre ;)
ovo nije mmo igra ;) Ima kampanja koju mozes da igras i kao co-op i kao single. Kad igras single, samo NPC je na mapi...

Poslednja izmena:

spasoje88

PCAXE Member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Poruka
235
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Motherboard:
ASUS M4A87TD
RAM:
2*4 GB corsair vengeance pro 1600 Mhz
VGA & cooler:
MSI GTX 560 Ti twin frozr II OC
Display:
ASUS 22
HDD:
Kingston NyperX 120GB 3K + WD 640 GB Blue
Case:
xigmatek midgard
PSU:
cooler master GX-550W
Ali moja beta verzija nece da se aktivira, skinuo sam sa njihovog sajta, registrujem se i onda mi trazi KEY

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
8.040
Rezultat reagovanja
2.629
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
3x8GB 3200 CL16 DC FLEX
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF

Oki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.867
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Koji sam degen.. napisao sam kilometarski post i na kraju nism kliknuo reply...

O bozhe.. mega me mrzi opet da pisem sve ali igra je mnogo dobra od nekog 7-1 nivoa.. Teska je tada do bola i mob-ovi i boss-ovi su sve samo glupi.. Mnogo taktike treba kako u odabiru heroja sa kojima se igra tako i nacin na koji se oni koriste. Jako je bitno kasnije da izaberesh squad koji ce imati sve zelene strelice na gore jer ekipa koja te ceka je upravo to - raznovrsna.

Ono sto bih izdvojio jeste odlichan komjuniti koji ne broji decu degene vec ima razumnih ljudi koji su za dogovore - tipa dvojica obavezno uzmaju healer-a i dvojica tank itd itd.. Zaista je zabavna i do bola zarazna igra. Bash sam se bio raspisao i na kraju nishta.. Smor... Potvrdjujem skoro sve sto je gx-x pisao...

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
8.040
Rezultat reagovanja
2.629
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
3x8GB 3200 CL16 DC FLEX
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
pazi, u beti, poslednjoj, imao si mogucnost da chainujes 3-4 mapu do besvesti. Nakon 5 vezivanja preporucuje se squad level 50 (moji su bili ~40) ja sam presao 11 vezova, za 11-ti je preporuka bila squad level 70 i presao sam ga, dalje me je mrzelo da igram posto je 11 chainova visokih tezina bukvalno uzastopnih 4 sata, otpo sam ko malter :P

E sad, ne znam kolko dugo ti ovo igras, ja sam poprilicno dugo igrao pa sam se izvestio i kad tacno promenuti heroja (posto promena radi push-back) i sa kojih delova mape kretati, kako izbegavati da budes u prevelikoj guzvi i sl. Ali kazem, generalno, neka od ona dva squada koja sam nabrojao i ne bi trebalo da bude problema, pogotovo sa squadom u kojoj je arakna posto je njen squad ability lecenje koje pritom i pravi veliku stetu protivnicima, zrin-ov DPS/DoT aura ako zagusti sa bilo cime i sta ja znam. Posto je i druge varijante naravno, ja samo kazem sa kojima sam pravio najvise dmg, prezivljavao i uspevao da zavrsavam mape ispod 15 min. Mozes ti uzeti andromedu, revenanta i nekog tenka, recimo abrakusa, ali to je mnooogooo sporo...

Oki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.867
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Idealno bi bilo kada bi se 4 ortaka skupila i preko TS-a krenulo rokanje.. Znaci pivo i pricaj i gruvaj, ovako zna da bude malo haotichno jer nemash shanse bukvalno ni 10 sekundi da iskucash neshto squad-u jer ako ostanesh solo.. gotov si xD

Vrh