Pa dal da stavim ovo ?
To napajanje otprilike toliku snagu i ima.
pa na kupujem prodajem ima isti model za 3000 sa garancijom jos godinu i po dana i ima da se nadje i za 2000,najvise bi platio 3000 za neki polovnjak los mi je budzet,znam da je najbolje da se uzme kvalitetno napajanje i jako ali jbg sad.kolko para košta,ili koliko si spreman da platiš.
Nemam ni jedno imam neko spire 500w al to je kinesko daj boze da ima 200w pa se razmisljam dal da uzmem ovo lc500h@somi12 : ako je ispravno trebalo bi da može da gura.
(17:08) Ah, pa ti pitaš za napajanje koji nemaš?
Moja greskaU redu je, nego jedan je odgovor kad nemaš napajanje, a drugi kad imaš.
tih bre,vazi hvalaNema ništa za tu lovu..Minimum 50e
Sacuvacu pare za bolje napajanje da ne pokvarim komponente,jos jedno pitanje samo..Jel su amperi bitni? Da bih znao kad budem gledao napajanja za kupovinuBolje dodaj još tih 3000 din i sutra kad spakujes drugu konfu prebacis psu da ne kupujes ponovo...kako god..
Vidim da koristis stari pc,pa bi da teras igre sa minimalnim ulaganjem..ali velika je razlika izmedju ta dva.
Ako te briga za komponente stavi koji kod hoceš da ima pcie kablove za tu rx 470
Vazi,hvala na odgovoruDzabe ti da gledaš kad se nerazumeš.Dodji ovde kad skupis lovu i pitaj.
Znam,slab budzet video sam na youtube da moze da tera neke igrice 30-60fps meni je to playableInace cisto da znas, taj i5 760 ti opasno bottleneck-uje RX470