Pojelo ga vreme, juri nešto mlađe ako ni zbog čega drugog ono barem zbog buduće podrške od strane Samsunga...Poz , hteo bi da uzmem samsung s9 jel ga ima neko i neka napise iskustva!!!!
pa otprilike 55hiljada koliko je i taj s9.... Mada gledam sad onaj s10e isto je dobar i noviji je od s9...A koja je cena u pitanju? Napiši kojim novcem raspolažeš, pa da se vidi šta je najbolje za te pare.
Sent from my MI 9T using Tapatalk
koliko moze da izdrzi baterija na tom s10e , ne bi igrao igrice na njemu potreban mi je za posao i samo yt , wa , chrome....Kakav bre S9 za te pare. S10e sam imao i baterija mu je kriminalno loša, koliko me je to nerviralo. Eto P30 Pro je mnogo bolja varijanta.
Sent from my MI 9T using Tapatalk
Gledao sam taj s10lite ali nez jos uvek sam za ovaj s10e zato sto je manji telefon svi ovi noviji su preko 6incХуавеи п30 про или Самсунг с10 лите. Нема ништа у њему лајт али ајде користим исти, топ телефон а и батерија је далеко боља од с10. 4500мах.
Nisam ni ja igrao, pa je daleko bilo da izdrži ceo dan. Sramotna baterija.koliko moze da izdrzi baterija na tom s10e , ne bi igrao igrice na njemu potreban mi je za posao i samo yt , wa , chrome....
Jako je lep telefon