Znam koje je LC power Blue typhoon 988 a ventilatori su od njega ne znam koji su tacno,znam samo da windows ne moze da ucita a oni rade nmg da podesavam brzinu a i nisu RGB tako da ja bi da ih menjam posto su beskorisni a imam takodje na vrhu kucista dugme na koje se podesava brizina mogu i da slikamKoje kućište imaš? Ako ne znaš koje je - fotkaj. Da li već imaš neke ventilatore i koje?
Najbolje bi bilo da fotkaš i unutrašnjost kućišta.
ok XD pa nije poenta ovde u komponentama al ajdeKad kažeš plavi tajfun sve je jasno. Međutim, fotkao si tako da se ne vide ostale komponente. A i taj pleksiglas upija okolinu.
Sigurno ih možeš zameniti, ali sačekaj da se javi neko iz sekcije "Keep Light", ko ima više iskustva sa tim adžidža-rgbidžama...
ma dobro RGB mene vise zanima kada su ukljuceni a ne ocitavaju se a to znaci da ni brzinu ne mogu da kontrolisemNije poenta.
Skoro je bila tema gde član ima noctua hladnjak koji prekriva skoro celu površinu matične (itx) ploče i, iako ima podršku, ne mogu da se zašrafe gornji i zadnji ventilator. Pretpostavljaš da je problem pregrevanje?
Pošto se ne razumem u argb, zato sam i rekao da je dobro da sačekaš da se javi neki znalac koji će reći da li argb ventilatori mogu i kako mogu da se priključe na tvoju matičnu ploču.