• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Da li se isplati za 60fps na mid podesavanjima u ne toliko zahtevnim igrama?

Jovan033

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.07.2017.
Poruka
77
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
AMD FX 8300 3.3GHz
AMD Radeon HD 7750
8.00 GB DDR3
Ovaj sam neki build video u opisu youtube kanala "TheSerbianEnderman" a posto on samo Minecraft igra nisam siguran kako li bi se pokazalo u League of Legends gameplayu ili Hearthstone-u ili tako nekim online igricama,meni u sustini nov komp bi sluzio samo za te dve igrice i mozda po neku sitnu cak sam pre razmisljao i da snimam te dve igrice za yt a za to cu trebati i da montiram te video snimke a znam da ima nekih prica da pc treba da bude jaci da bi renderovao videe i nisam siguran da li je nvidia ili amd graficka bolja za render ali jeste sigurno jedna od njih,valjda :/ ali dobro u sustini odlucio sam da kupim sigurno MS Black Widow kuciste sad samo jos procesor graficku ram maticnu napajanje i potencijalno kuler ako ne dolazi uz procesor(inace cuo sam da uz intelove procesore dolazi kuler a uz amd-ove ne ali i da nije skup 1000 malo preko dinara da li jes to istina?)Inace gledam da izadjem sto jeftinije...Pozdrav :mir

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
3.195
Rezultat reagovanja
647
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
G4560,H110 najjeftinija ploca,8gb drr4 najjeftiniji,GTX 1050Ti Zotac Mini 140e preko KupujemProdajem...
Ako ces render onda bolje Ryzen 1400 ali je nesto skuplje...

Vrh