Ajde nam reci, posle malo upoznavanja, šta misliš i kako ti deluje u odnosu na TC (apsolutno i u odnosu na to da je UC free).Evo i ja pređoh na UC.
Multi rename ima:Jel ima UC multi rename i da li ima sve opcije kao i TC?
Ja sam (bio) "light" korisnik TC-a tako da ne bih mogao da ih upoređujem nešto detaljnije jer se prosto nisam previše udubljivao u opcije. Ovako na blic, deluje kao sasvim adekvatna zamena.Unreal Commander's characteristics:
Two-panel interface
UNICODE support
Extended search of files
Multi-rename tool
Synchronization of directories
Support of archives ZIP, RAR, ACE, CAB, JAR, TAR, LHA, GZ, TGZ, ARJ
Built-in FTP client
Folder tabs
Support of WLX-plugins and WCX-plugins
Build-in viewer and quick view function
Network support
Drag and Drop Support
History and Hotlist functions
Сopy/move/delete files background mode support
Deleting files with WIPE
Background pictures support
Visual styles: color categories of files, fonts for all interface elements
and more.
Ok, sem toga?besplatan je
:butcher::pIn ya face Begi!
Kako to mislish "sem toga?" Pa besplatan je, ne morash da platish softver, ne ganja te niko i ne smara, legalan si 100%Ok, sem toga?
http://www.softpedia.com/get/File-managers/Total-Commander-Ultima-Prime.shtmlWe provide our customization work as freeware in the form as it is but please remember that Total Commander itself is distributed as shareware.
Ista košta i TC UP, jer je u oba slučaja isti TC u pitanjuObični TC košta 32 jura.
Evo ovim upravo potvrdjujes ono sto sam vec reko... Taj Unreal Commander je upravo znaci krekovan TC, tj provaljen je kod TC-a, malo su ga izmenili, promenili mu ime, i pustili ko free verzijuA, da... Unreal Commander može da koristi i većinu TC pluginova sa totalcmd.net
Ne potvrđujem ja te tvoje čudne priče! UC je potpuno drugi program, koji je očigledno kopirao opcije i mogućnosti TCa. Naravno, važno je da je upotreba UCa i u firmama besplatna.Evo ovim upravo potvrdjujes ono sto sam vec reko
Nisu to moje cudne price nego realnost i cinjenice... To sto je tvoja filozofija:" Ja protiv celog sveta" ja tu nista ne mogu niti hocu, niti zelim da uticem na to... Svako ima pravo na svoje misljenje, tako da misli sta hoces meni ni iz dzepa ni u dzep!Ne potvrđujem ja te tvoje čudne priče
Ovo sam ja rekao ranije.. Na kraju krajeva, gomila nekih freee programa je kopija shareware programa, takodje izmodovanih i pustenih ko free , a promenjene su sitnice, tipa ime ili boje dizajna
Potpruno drugi program zato sto mu je drugacije ime ili dizajn, a koristi TC-ove pluginove? Nije sija nego vratUC je potpuno drugi program, koji je očigledno kopirao opcije i mogućnosti TCa.
Heh, da, Dopus je bio moćna alatka, koristio sam ga nekada davno i na Win-u. Mada, ja ipak mislim d aje većina ovih fajl menadžera ipak "kopija" NCa, ne baš DopusaSve je pocelo sa amiga workbench-om i directory opus-om
Nemam ja prijatelju vremena da se navikavam na TC klonove i slicne gluposti, imam vaznije stvari u zivotu. Neke stvari se rade "po difoltu" od pamtiveka i funcionisu. TC je jedan od njih. Prosao sam odavno fazu ekperimentisanja sa programima, znam sta mi treba i sta RADI. Ako radi, ne cackaj. Ako danas treba da probam neki potpuno DRUGACIJI program podignem ga u virtulenoj masini pa ga probam/testiram. Dok sam se igrao sa raznim verzijama programa nijedan operativni Win mi nije duze trajao od 6 meseci. XP mi na jednoj DL masini traje 5 godina, na laptopu Vista 3 godine. Instalirao sam makar 100 puta Sedmicu prijateljima, a evo nisam stigao sebi jer mi ne treba.A, da... FC je stvarno dobar program Meni je malo ružnjikav, ali to ne umanjuje kvalitet.
Da, taj FC Inače, nisam video XE verziju do sada - izgleda puno bolje od sadašnje verzije!Mislite na FreeCommander? Skinuo sam XE verziju, deluje obećavajuće.