Pratim vec dosta dugo i sam sam to zakljucio.... Jel znas mozda kakvo je hlađenje na pulse verziji?Ima..ali nitro nema ispod 140tak.
Edit;Ima pulse za 115 evra što opet nije tako loše....
Pratim vec dosta dugo i sam sam to zakljucio.... Jel znas mozda kakvo je hlađenje na pulse verziji?Ima..ali nitro nema ispod 140tak.
Edit;Ima pulse za 115 evra što opet nije tako loše....
Ima i dosta xfx kartica ne znam kakve su te....Pratim vec dosta dugo i sam sam to zakljucio.... Jel znas mozda kakvo je hlađenje na pulse verziji?
Posle nitro i gamingx ili devila vrv bi izabrao pulse od tih hladnjaka koji su u srednjoj klasi...Pratim vec dosta dugo i sam sam to zakljucio.... Jel znas mozda kakvo je hlađenje na pulse verziji?
1060 6gb za <140e.Da li bi kupio rx 580 4gb za 80e ili rx 580 8gb za 140e?Ili pak rx 480 4gb za 70e?Koja razlika ti je prihvatljiva?
Begaj bre ..Ti si neozbiljan1060 6gb za <140e.
Prvi je poceo da bude neozbiljan pokretac teme,3-4 godine da mu gura sve kartica od 100e.Begaj bre ..Ti si neozbiljan
Ja sam , nakon sto sam probao RX570 i 580 uzeo 1060 6GB i bio zapravo zadovoljan u odnosu na ove dve, pogotovo sto su obe bile sa 4GB vram ozbiljno, neozbiljno, ti prosudi, al u onome sto ja igram i koristim, meni 1060 bila bolja. Al ja uglavnom igram diablo3, path of exile, destiny 2, witcher 3, sad Division 1 i 2. it tako te igre, nista "takmicarski".Begaj bre ..Ti si neozbiljan
axe.rs/forum/threads/rx-580-8gb-vs-4gb-1080p.45793/Planiram da uzmem rx 580 za "future proof" build, da li da uzmem polovno sapphire nitro+ 4gb ili da uzmem skuplju 8gb?
tj da li se isplati platiti vise za 8gb ?
Nadji mi 8gb 120e koji bi ti uzeo i svaka ti cast...
Hvala...............prodata je, dobro je onaj reko kad se nadje neka dobra proda se u 2h ahhahahaKupujemProdajem | Sapphire Rx580+ 8gb
Graficka kartica u odlicnom stanju, nije forsirana nikad, najteze sto ...m.kupujemprodajem.com
Pa onda izgleda nekupuješ ..Moraš sam da snajpuješ kp 2,3 ulaza dnevno,današni oglasi itd..Hvala...............prodata je, dobro je onaj reko kad se nadje neka dobra proda se u 2h ahhahaha
A to je pretpostavljam “Dodaj još malo”Mozes A mozes i da je odmah trpnes na oglas za 50€ vise kao nas kolega sa foruma.
Style kupim ispod cene prodam preko cene. Posle 3 dana sledi pitanje na forumu. Koji monitor do 1300€ za gaming.