• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.793
Rezultat reagovanja
406
Moja konfiguracija


Kompanija D-Link proširuje svoju nagrađivanu EyeOn porodicu kamera za monitoring, od kojih smo pre par meseci testirali DCS-825L, i to sa modelom koji je posebno dizajniran za nadgledanje kućnih ljubimaca. The EyeOn Pet Monitor tj. DCS-800L/P pruža sofisticiran i pristupačan način da pazite na svoju mačku, psa, pticu i bilo kojeg drugog kućnog ljubimca.

Ljubitelji životinja mogu pomoću svog pametnog telefona ili tableta u kombinaciji sa besplatnom mobilnom aplikacijom mydlink Lite paziti na svog ljubimca dok su odsutni. Monitor je prenosiv i uključuje ugrađenu noćnu kameru sa infracrvenim LE diodama koje se automatski uključuju kada padne mrak, tako da se kućni ljubimci mogu pratiti u svakom trenutku, čak i u mraku. DCS-800L/P ima i dvosmerni audio tako da vlasnici mogu da čuju svoje ljubimce i po potrebi ih ohrabriti svojim glasom, bez obzira da li su oni u drugoj sobi ili u gostima.


Opširnije...
 
Vrh