A da lepo klokujes taj procesor pa te nece zezati.Mislio sam na moj 8600k pre svega, jer za njega i jos jedan su nasli neke anomalije XD mada moz da bude da se pravdam samom sebi sto cu sprcam jednu plaću na procesor i onda mesec dana da pušim neku krdžu i jedem nudle XD
Strobuje. Stuter na sekund dve onda vraca na avg fps, i tako ne smeta toliko al oce da zaboli glava posle sat vremena. Vido sam da je izaso najnovij drajver, optimizovan za cp nije instaliran. Jedino da je do toga.Kakve anomalije?
Znam da je post star ali:Mnoge validne kritike koje su upucene ovoj igri jesu na mestu, medjutim ima i previse onih koji jednostavno nemaju nista pametno da kazu i igra nije ono sto su oni ocekivali,pa onda kmece, ponavljaju jedni druge itd sa nekim ciljem ako ga i imaju.
Svi koji su igrali Witchera 3 znaju da se ova igra ne prelazi jednom,vec istrazuje i igra vise puta , moduje se tj sigurno ce se modovati kao sto je to sa Witcherom 3
Moji utisci i performanse same igre su OK za moju masinu , da li bi voleo bolje , apsolutno.
Sto se samih bagova tice , slazem se da se moraju otkloniti i nije da ne rade na tome , licno imao sam samo jedan jedini glich.
Igra mi se svidja za sada,elementi kao i sama atmosfera , ima dosta easter eggs kao na primer ocigledan Milfgaard(Nilfgaard) zatim vockice u kojem roach ( konj iz Witchera) preskace prepreke u famoznoj pozi kako to ume biti u Witcheru 3 , auto u Cyberpunku Aerondight koji je u stvari mac u Witcheru i verujem jos mnogi koji cekaju da se otkriju.
Muzikom sam se odusevio u ovoj igri , pogotovo bandom Samurai koji je u stvari reprezentovan od strane benda Refused.