superaconi
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 07.05.2019.
- Poruka
- 51
- Rezultat reagovanja
- 10
Moja konfiguracija
Pozdrav forumaši svima! Imam jedan čudan problem, naime imam SSD(SanDisk 240 Plus) i HDD(WD Blue 1TB) i kada bootujem komp na Windows 10 logo mi se učitava 2 minute. Nikako neće da ide brže, proveravao sam sve u BIOSu boot order je 1.SSD pa 2.HDD, startup programe nemam nikakve pokrenute osim Lightshoot koji nema perfomanse impact. Takođe sam resetovao i BIOS, updateovao BIOS na poslednju verziju F51(AORUS B450 Elite), proveravao SSD Health koji je na 100% i Bad Sectore kojih ima 0. Ne znam više šta mi je činiti, reinstalirao sam sistem pre 7 dana ali preko opcije reset u windowsu i obrisao sve sa ssda i hdda. Pre nego što sam otišao za inostranstvo i vratio se meni je komp normalno radio i bootovao se za svega 10 sekundi, kada sam došao evo mesec i po dana mučim ovu muku. Mlađi brat mi je šarao po kompu dok nisam bio tu ali ni reinstalacija mu nije pomogla.
Da li ima nekog rešenja ili je do SSDa kojeg sam testirao i radi brzo(otvara aplikacije i brzinu mu je fabrička maksimalna) kad se bootuje i učita ali u toku boota je sporo?
Sent from my Samsung Galaxy S10+ using Tapatalk
Da li ima nekog rešenja ili je do SSDa kojeg sam testirao i radi brzo(otvara aplikacije i brzinu mu je fabrička maksimalna) kad se bootuje i učita ali u toku boota je sporo?
Sent from my Samsung Galaxy S10+ using Tapatalk