Grafičke kartice (VGA) | AMD Radeon R7 240 ASUS 2GB GDDR3 | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...A moze ali nece ti neki fps biti Koliko imas para za graficku ?
Imam
CSGO je prilicno "zahtevnija" igra nego sto se misli. Nazalost tako je osim ako je namera da se igra u 50 fps.
Za dobar fps u CS:GO najbitniji je CPU. I to ti licno potpisujem. Naravno to treba da prati i OK graficka ali nista vise od OK nikakve ultra grafike jer su nepotrebne.
Dakle moj savet ti je da ulozis novac u procesor, najbolji (najjaci) koji mozes kupiti za novac koji imas i da ga podrzava tvoja maticna ploca.
Uzmi 1030 i motace ti se FPS oko 100 E sada jbg ti imas i 4GB rama sto je u danasnje vreme bas minimalac al ajde, mozda izguras.
Mota se oko 100 fps kad gleda u zemlju ili zid. Ovde je avr fps ispod 80.
Nedao ti Bog kad jurnete svi na jedan sajt prva runda i izbacate 2 smoke-a i vas 5 + 2 do 3 CT-a na jednom mestu, bice jako zanimljive fps brojke.
Ne znam sta da kazem, potrebno je zameniti i procesor i graficku za tu igru. :/
Ma moze se pikati nije strasno, ne igra se u pare mada cs go zna da izludi coveka bukvalno
Probaj oboriti rezoluciju, recimo ja sam igrao na 800x600 nekako mi je odgovarala a i fps mi je bio oko 120...
LOL i CS:GO nije isto. Shvatices i sam lose strane slabog fps-a u csgo, kad naletis na neprijatelja i zadesis se na nekom mestu na mapi gde drasticno pada fps i u trenutku kad krenes da pucas tebi krece da stuca cs da na trenutke zalaguje a ti se nadjes na zemlji jer nisi mogao da iskontrolises rekoil. Videces i sam ne moram da ti pricam.