LanMi
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 02.02.2016.
- Poruka
- 2
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
RAM:
8GB DD3
Sound:
Plantronics gamecom 388
Mice & keyboard:
A4TECH A90 BLAZING BLOODY AND A4TECH 4LIGHT STRIKE BLOODY KEYBOARD
Internet:
Google Chrome
Imam mts modem i ruter u stanu prvi put sam dosao u stan i poneo ceo moj kompjuter kuciste monitor itd kupio sam jedan onaj kabal i samo njega prikacio u modem u modemu imam opcije da prikacim lan 1 lan 2 itd ja sam prvo prikacio u lan 2 i nisam imao interneta posle nekog vremena se setim i prikacim u lan 1 i imam internet e sad kad hocu da igram cs 1.6 pise mi failed to contact game host i nece online igra nikako isti problem sa cs go na bilo server da probam da udjem nece tamo gore pise confirming mec i nista izbaci me i pise mi failed to connect to match.Prvo kad sam pokretao da li da dozvolim pristup internetu za cs 1.6 i cs go znate ono sto vas pita firewall kad pokrenete igrice i ja sam sve dozvolio isao sam allow acces pokusavao sam i da gasim firewall ali nista ne pomaze.Molim vas hocu da igram bar jednu od ovih igara i raspitivao sam se ali mi niko ne moze pomoci antivirus sam probao i da mi je ukljucen i iskljucen ne pomaze isto i sa firewallom al slucajno sam bio iskljucio firewall neko vreme i posle ukljucio i sve je proradilo igrao sam pola sata i posle kad sam zatvorio igricu opet nista nije radilo.Molim vas pomozite mi da resim ovaj problem.Izvinite na romanu