• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Critical Error 41 (63)

Todd

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
10.11.2015.
Poruka
30
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Dakle ovaj problem mi se javio pre otprilike pola godine,naime racunar je poceo samo odjednom da se restartuje,ja inace nikad ne gasim racunar,vodim racuna o temperaturama komponenti i sve super radi,povremeno se restartovao,ali ono nisam obracao paznju i sve cesce do te mere da ne mogu da koristim komp kako treba. Uglavnom problem je greska u naslovu navedena ,naravno guglao sam citao o tome i svelo se na to da je problem u padu napona,e sad ne znam kako to da vidim proverim,da li je neko imao slican problem i ima resenje neko?

Prilozi

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
Pogledaj u Administrative Events, da li neposredno pre tog Kernel-Power javi neko upozorenje vezano za neki drajver i slično.

Da li nestaje struja u mreži? Probaj drugo napajanje ako imaš, drugi produžni, drugu utičnicu, produvaj napajanje od prašine, proveri kontakte u kućištu još jednom...

Todd

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
10.11.2015.
Poruka
30
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Veliki pozdrav, i hvala na idejama,ovako ,nesto sto nisam naglasio a to je da u prvom delu tih restartovanja pre 5-6 meseci ***avalo me dosta i sve sam pregledao i sve je uvek bilo ok osim te greske koju sam naveo u naslovu,ovako u mrezi ne nestaje struja ,medjutim u pravu si za jedno a to je da promenim uticnicu ,to sam uradio i prolem je bio delimicno resen na nekih 2-3 meseca i sad evo ponovo zeza .Inace imam radionicu i kompresor tako da mi je uvek sve cisto od prasine .

Todd

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
10.11.2015.
Poruka
30
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Uh evo sad mi se opet desilo 2-3 puta se restartovao ,proslo vece isto ovo vreme otprilike .Pogledao sam Administrative event ,evo slika pa ono ja bas ove greske ne razumem .
upload_2017-6-27_1-17-46.png

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
Pa nema ništa pre toga u E V-u. Probaj za početak drugo napajanje, naponski kabel...i proveri još jednom instalacije, utičnicu...

Todd

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
10.11.2015.
Poruka
30
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Napajanje novo uzeto pre god. dana Chieftec GPS 650 A .Cesto sve izduvam kompresorom,i sve radi fino i necujno,tako da cu videti uticnicu i kablove.Hvala jos jednom drugar !

Todd

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
10.11.2015.
Poruka
30
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Nema leka ovome,eto od kad sam postovao problem,veceras vec 3x se restartuje ista greska ,pocinje da me nervira !

Vrh