Sa tobom nesto nije okSpavaju moderatori, spavaju. Al dobro nema na ovom forumu ni toliko potrebe za čišćenjem, nisu česti ovakvi.
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Ne spavaju, meni obrisali post u nekoj temi.Spavaju moderatori, spavaju. Al dobro nema na ovom forumu ni toliko potrebe za čišćenjem, nisu česti ovakvi.
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Hvala sto me razumes, samo sam pitao koj je bolji izmedju dva fx-aNe razumem zasto napinjete decka, lepo je pitao koji se vise isplati od 2 FX-a. Ako znate kazete ako ne zaobidjete temu i svima lepo svi zadovoljni. U krajnjem slucaju dali ste preporuku za intel i ok na njemu je da izabere.
Ja sam tako pre ~1,5 god pitao da li da uzmem FX 8350 ili 9xxx i isto su neki pricali za intel ali se nije pretvorilo u ovakvo sr*nje i prepucavanje. Sigurno ima neki razlog zasto hoce AMD, ja np. znam da je intel bolji i da mi vise odgovara za ono sto radim ali nisam hteo da prelazim na intel posto sam jos pre toga jedno 2 godine kupio perfektnu maticnu koja je u to vreme bila najbolja i onda bi mnogo puko pare da takvu maticnu prodajem u toliko brzom vremenskom roku i predjem na intel. Ovako sam ulozio malo za FX i sad kad izadju septembra intelovi procesori uzmem i7 predjem na DDR4 i miran sam opet nekoliko godina. (A mozda i Zen pojede intel )
Tako da nema razloga za prepucavanjem, predlozili smo, pomogli, odgovorili i toliko od nas.
Pozdrav!