4.07 sad na 100%, uz pomoc cinebenchaKada opteretiš procesor - pokreneš neki test koji ga angažuje do 100 % (jer više ne može, hehe) - koliku brzinu procesor prijavljuje 3.6 GHz ili veću (i koliku)?
4.07 sad na 100%, uz pomoc cinebenchaKada opteretiš procesor - pokreneš neki test koji ga angažuje do 100 % (jer više ne može, hehe) - koliku brzinu procesor prijavljuje 3.6 GHz ili veću (i koliku)?
U pravu si, inace ja sam ovo gledao na task manageru nadam se da je on tacan ?Neka me neko ispravi ako je ovo netačno: taj procesor bi trebalo da može da ide i do 4.3 GHz i to bez overklokovanja, ali uz uključen turbo mod.
Jašta, ali instaliraj HW Monitor - kod njega se, npr. vidi maksimalna dostignuta vrednost.U pravu si, inace ja sam ovo gledao na task manageru nadam se da je on tacan ?
Eto, sad već liče gajde na muziku. Pokazao si da kvarni (ne pokvareni, jer radi) task menadžer neće svaki put da prijavi maksimalnu brzinu, jer mu je update speed verovatno postavljena na normal. Ali i to je u redu.
Gresis.Do 4.3 GHz boost, ali verovatno ne na sva jezgra
Ma ne, sad mi je sve jasno nego nisam kontao zasto meni radi na 4.1 a tebi na 4.3 ali sad kapiram, do maticne jeKazi sta ne razumes pa da pokusamo zajedno da resimo nedoumicu?!