sto se pokazalo efektivno i veoma pametno.Inace na kutiji od H50 lepo pise built by Asetek 
Uh, ovo je previse... 86 stepeni?!?evo nekih fotki kako se ponasa ovaj sistem kod mene.![]()

Ali ce mu se na tom FSB cpu samo jos vise grejati, pogotovo ako bude trazio jos napona, a verovatno hoce.

Fazit ili rezultat je jednostavan - meri se sa svim TOP Air - Coolerima. To se vidi i u klassi koliko kosta. 

puno prave gresku misliti zato sto ima ime H i zato sto je na pakovanju voda da je voda unutra, mi upotrebljavamo spezialnu tecnost iz hladjenja od EADS koja se u toku 5 Godina ako stoji otvoreno po 50 stepeni maximalno 0,0001x % smanji kolicina. zato je i zatvoren System, da se nemoze mesati sa drugim vodenim sistemima. H50 je bio jak projekt za nas i market pokazuje da ima dosta kupovne snage zato. Mislim ukus je razlicit ali meni se svidja izgled tog Systema, ma da je Radiator mogao biti malo lepsi, ali mora se i na costanja gledati - po tom utisku je H50 mislim super alternativa. Pored vise mesta imas dodatno manju tezinu koja visi na Mainboardu - sto je bas za LANParty people nice
- HTPC je isto interesantno ugraditi - primer: