Piše malo ranijekoliko je bucna (tiha) pumpa?
Pumpa je apsolutno necujna!
..
Meni se od ovog vrti u glavievo perfektno kuciste za ovaj kuler
Једноставно. Прво оба вентилатора зашрафиш за радијатор па тек онда за кућиште. Узмеш обичне шрафове, које дођу са noctua вентовима, провучеш их кроз ону празнину између рупа за шрафове са горње и доње стране узмеш тањи шрафцигер који може да прође кроз исте те рупе и зашрафиш за радијатор.a kako si zamislio da zakacim/zashrafim taj drugi vent?
Управо овако како је Илидан написао. Нема потребе за тим дугачким шрафовима, пошто је Дадо написао да их нема... тако да... ово је солуција са оним што сигурно има.ne, nego kratke stafove, da glava srafa dodje izmedju ta dva probusena dela ventilatora (kroz koje ide ovaj dugacki sraf)
jedno pitanje, da li moze da se skine ova cilindricna plastika? da se dodje do pumpe?
Malo OT, evo testa ovde:Meni se vise svidja ovako nesto:
Po ovom testu moze... http://www.legitreviews.com/article/1025/3/jedno pitanje, da li moze da se skine ova cilindricna plastika? da se dodje do pumpe?
е јбг... нисам знао да су такве рупе на радијатору.ljudi, ja sam dobio 4 duza shrafa, mnogo tanja od onih za ventove i njih sam montorai.. da bi montirao jos jedan vent trebaju mi duplo duzi.. oni mali od noctua-e ne dolaze u obzir jer su rupe na radijatoru jako uske (predvidjene za ove srafove koji se dobijaju uz kuler)
ovo nije losa ideja za drugi fan.. a jel imas ideju kako da iz zavrnem.. ne verujem da srafciger moze da prodje kroz one rupe na ventu..odes i kupis kratke srafove istog precnika i navoja (poneses jedan dugacki i kazes hocu ovakve samo krace)