Nigde ne mogu da nadjem napomenuto kuciste u prodaji, u Gigatronu imaju samo crno koje ne moze ni da se poredi s izgledom belog, zvao sam ih da pitam da li je moguce poruciti jedan komad, kazu oni meni da ce zvati uvoznika, zvoni telefon 10 min kasnije i kazu da to nije moguce. Na Googleu sam trazio uvoznika Corsair-a za Srbiju medjutim nista od toga, na njihovom sajtu pod "Where to buy?" moze se naci ComTrade i njih sam zvao medjutim oni uopste nemaju corsair kucista, na pitanje ko im je dobavljac devojka koja radi tamo mi je rekla da nije sigurna i da bi bilo bolje da okrenem Gigatron...
Cinjenica da sam graficku kartu koju nisam nigde mogao da nadjem na kraju porucio direktno kod distributera me je povela da slicno mogu i da uradim za kuciste, nazalost izgleda i nije bas tako lako. Ako neko moze da mi kaze koja firma se bavi nabavkom Corsaira za nasu lepu zemljicu bio bi mu duboko zahvalan, bilo kakva ideja o tome kako da se docepam ovog kucista je vrlo dobro dosla a dotad vidim da ce mi cela konfa sedeti na test bench-u posto sam se u 600T White zaljubio
Hvala unapred za pomoc!
Cinjenica da sam graficku kartu koju nisam nigde mogao da nadjem na kraju porucio direktno kod distributera me je povela da slicno mogu i da uradim za kuciste, nazalost izgleda i nije bas tako lako. Ako neko moze da mi kaze koja firma se bavi nabavkom Corsaira za nasu lepu zemljicu bio bi mu duboko zahvalan, bilo kakva ideja o tome kako da se docepam ovog kucista je vrlo dobro dosla a dotad vidim da ce mi cela konfa sedeti na test bench-u posto sam se u 600T White zaljubio
Hvala unapred za pomoc!