manja
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 24.10.2009.
- Poruka
- 646
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I7 3770K
Motherboard:
ASRock Z77 OC Formula
RAM:
2x4gb ddr3 G-Skill TridentX2400mhz
VGA & cooler:
Sapphire HD7850 DualX
Display:
HP 2309m
HDD:
SSD Crutial M4 128Gb/HDD Samsung F3 1Tb
Case:
CM Haf 932
PSU:
SilverStone Strider 1000W
Optical drives:
neki LG
Mice & keyboard:
Razer Mamba &Logitech Wave K350
Internet:
Vdsl50
OS & Browser:
Win 7 Ultimate 64bit
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145222
ovo su moduli koje ja posedujem tu su im i karakteristike a masina je iz potpisa
sad ako neko zna do kojih max napona smem da idem prilikom overklokinga
isto me zanima i qpi/vtt znaci maximalni naponi do kojih smem da idem posto sam probao da kloknem ovaj moj i7 920 na 4,4ghz i ne prolazi mi linx puca odma u prvom krugu pa mislim da me memorija malo zeza pa bi joj malo digo napon znaci ona radi na 1600 ja bi module digo na nekih max 1700 mislim ako je to moguce cisto da probam al treba im veci napon al ja sam iso do max 1,7v pa neznam koliko bi jos meo da dizem napone
ovo su moduli koje ja posedujem tu su im i karakteristike a masina je iz potpisa
sad ako neko zna do kojih max napona smem da idem prilikom overklokinga
isto me zanima i qpi/vtt znaci maximalni naponi do kojih smem da idem posto sam probao da kloknem ovaj moj i7 920 na 4,4ghz i ne prolazi mi linx puca odma u prvom krugu pa mislim da me memorija malo zeza pa bi joj malo digo napon znaci ona radi na 1600 ja bi module digo na nekih max 1700 mislim ako je to moguce cisto da probam al treba im veci napon al ja sam iso do max 1,7v pa neznam koliko bi jos meo da dizem napone