Nisam znao da i ova pasta treba da prezivi burn-in... Mislio sam da to vazi samo za Indigo.Da otklonim malo zabluda:
1) Nanosi je veoma, veoma lako, provereno!
2) Na osnovu iskustava više ljudi sa interneta, uništava samo aluminujum, ali:
- nakon burnin-a (dakle više sati rada), nemoguće ju je krpicom skinuti sa IHS-a procesora a da ne ostanu baš nikakvi tragovi, tj. potrebno je lapovanje da bi doveli IHS u idealno ravno stanje, što znači da korišćenje ove paste znači gubitak garancije za CPU. Isto važi i za bazu kulera (bakarnu ili niklovanu, svejedno). Jednostavno pasta je metal koji sjedinjava površine. Zato ima tako dobre performanse, ali to ima i svoje posledice.
3) Na osnovu iskustava ljudi s interneta a i mog ličnog, dobitak u odnosu na najbolje "obične" paste je oko 1-3C, dakle ne nešto naročito da bi se mnogo isplatilo (što je veće zagrevanje, to je dobitak veći, tj. ako je sa običnom pastom 60C sa ovom je 59C, ako je sa običnom 80C, sa ovom je 78C, ako je sa običnom 93C, sa ovom je 90C).
Pa ko voli, može da izvoli, ko ne želi, ne mora...
Ne treba joj neki specijalni burn-in što se performansi tiče. Hteo sam da kažem da ju je odmah nakon nanošenja lako ukloniti bez ikakvih tragova, ali nakon više sati rada to nije više moguće (mislim bez tragova, pa mora lapovanje - u principu ništa strašno što se posla tiče, ali ćete izgubiti garanciju na CPU ako je imate).Nisam znao da i ova pasta treba da prezivi burn-in... Mislio sam da to vazi samo za Indigo.