Kolega Steamroller, mi je izasao u susret i ponudi drugi ventilator isto slim koji mi odgovara, tako da za sad odustajem, hvala puno na odgovoruPostoji mogucnost da nas distributer uveze i da se kupi posle preko EWE-a.Cenu ne bi mogli precizirati pre nego sto se uveze,da kazemo moguce 10-20% da bude visa nego sto je na WEB-u.
Pozdrav,Da li je moguće dobaviti gumene kedere koji se fabrički nalaze na kućištima, kao na primer na HAF XM.
HAF XB fabrički nema gumene kedere nazad, nego ima lim koji se može odlomiti i onda bude rupe... Pošto u skorije vreme planiram upotrebu externog radijatora za vodeno hlađenje,
bilo bi lepo kad bih imao te kedere. Do sada nisam uspeo naći nigde da se kupi, nema na CM EU WebShopu, nema ni na eBay-u.
Za XB trebaju identični kederi kao što se nalaze i na HAF XM-u.
Pozdrv,Koja je uobicajena praksa kod reklamacije napajanja?
U pitanju je V850, star tek oko 70 dana. Opterecenje nije prelazilo 600W, sada se gasi nasumicno bez obzira na opterecenje, nekad radi i po nekoliko sati.
Pitam da bih znao sta da ocekujem, da li ce ga neko secirati u servisu ili mogu da se nadam zameni?
Ocekujemo uvoz u roku 7-10 dana.Kada ce se opet pojaviti cooler mastr b600 ??? Planiram da uzmem napajanje a ono mi je najisplativije...
Hvala na odgovoru.Ocekujemo uvoz u roku 7-10 dana.
Tek u Aprilu, bice i Elite 120/130 i novo Elite 110.verovatno niste primetili moje pitanje pošto je na prethodnoj strani. Dali će se uskoro na tržištu biti ponovo dostupno Mini ITX kućište Cooler Master Elite 120 Advanced ili noviji 130 model?
Hvala na odgovoru, ali to sam vec znao i ja i svi sekirasi. Ponadao sam se nekoj asistenciji, samo sam je zatrazio indirektno. Ipak pominjete to u prvom postu.Pozdrv,
Predlazemo da napajanje posaljes na reklamaciju i na servis uvozniku , sa njima ces videti sta i kako za dalje.Praksa je da oni istestiraju i provere i da dobijes odgovor u roku od 48 sati.