voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.951
- Rezultat reagovanja
- 149
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
Imao sam Codegen Briza 6099 i mogu reći, odlično kućište, kvalitetno, provetreno. Standardni plavi ventovi što idu uz njega su mi šljakali preko 3 godine, kontam da i sad šljakaju kod novog vlasnika 
Jedina mana mu je što se mogu montirati samo 80mm ventovi a oni su nešto bučniji od 120mm ventova. Ja sam to rešavao kačenjem ventova na 5 i 7V.
Imao sam super provetrenost, ekvivalentnu koju sam imao u CM690 kućištu :p
I kupio bih ga opet, nego naleteh na sajtu na novu verziju Brize pod oznakom 6100.
INFO
Ako su ostavili kvalitet lima kao na 6099 i ako ovi novi ventilatori prate stare po buci, onda mu dodje kao sasvim solidno kućište, obzirom da će cena sigurno biti dobra.
Mene interesuje ko je uvoznik za Codegen grupu kod nas. Hteo bih dobiti info iz prve ruke koliko će koštati i kad će se pojaviti u maloprodajama kod nas...
Mogli su izostaviti ovaj displej, da su mene pitali

Jedina mana mu je što se mogu montirati samo 80mm ventovi a oni su nešto bučniji od 120mm ventova. Ja sam to rešavao kačenjem ventova na 5 i 7V.
Imao sam super provetrenost, ekvivalentnu koju sam imao u CM690 kućištu :p
I kupio bih ga opet, nego naleteh na sajtu na novu verziju Brize pod oznakom 6100.
INFO
Ako su ostavili kvalitet lima kao na 6099 i ako ovi novi ventilatori prate stare po buci, onda mu dodje kao sasvim solidno kućište, obzirom da će cena sigurno biti dobra.

Mene interesuje ko je uvoznik za Codegen grupu kod nas. Hteo bih dobiti info iz prve ruke koliko će koštati i kad će se pojaviti u maloprodajama kod nas...
Mogli su izostaviti ovaj displej, da su mene pitali