• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

CM MasterAir M612 Stealth - nedoumica u montaži

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
3.354
Rezultat reagovanja
805
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
Ja svaki pc koji sam prodao sa tim kulerom i dalje beton stabilan, sećam se da sam hvatao za kuler i dizao ploču levo desno, vadio sve zajedno.. ne mrda ni 1mm.

Meni je ovo tragikomično, sve verujem da je sprdnja neka.. ili čovek ima opsesivno kompulzivni poremećaj, ne zna da montira ili je dobio nešto falično.

ShoneX

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
30.11.2022.
Poruka
20
Rezultat reagovanja
9
Moja konfiguracija
Meni cak i one bele Microsoft iz 2000-e godine deluju kao iz svemira u odnosu na ovu tvoju.
Na kraju krajeva mogao si bar da podelis nekoliko stvari sa nama i da olaksas, naziv tastature i budzet kojim raspolazes za tastaturu za tu neku novu alternativnu.
U principu tastatura od 10€ ce biti bolja od ove tvoje. Kod ove tvoje tastature ne postoji ama bas ni jedna stvar kojom je cini nesto posebno u odnosu na osta
sh,skini win i probaj.
Ja svaki pc koji sam prodao sa tim kulerom i dalje beton stabilan, sećam se da sam hvatao za kuler i dizao ploču levo desno, vadio sve zajedno.. ne mrda ni 1mm.

Meni je ovo tragikomično, sve verujem da je sprdnja neka.. ili čovek ima opsesivno kompulzivni poremećaj, ne zna da montira ili je dobio nešto falično.
I meni neki odgovori deluju tragikomično, sve verujem da je nekakvo namerno trolovanje. Kad sam bre ja sa sigurnošću tvrdio da se bilo šta mrda, nisam ni sklopio celo hlađenjenje da bi znao da li bi mrdalo ili ne. Ja sam ovde svo vreme govorio o tome kako se ne slažem sa principom montaže koji je smilio CM, zato što je činjenica da sa početne tačke gledišta dok ne montiraš sve i probaš, deluje kao da neka jača sila može da ga pomeri jer ima fizičkog prostora za to... e sad da li bi se to desilo ili ne, u to nisam ni ulazio... A pošto vidim, ti tvrdiš da neće da se pomera, onda ok, neće se pomerati... ja sam zbog sebe uradio kako sam želeo i kraj.....

PORSCHE

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.01.2019.
Poruka
2.845
Rezultat reagovanja
4.822
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus X503S
CPU & cooler:
Intel Core i5-12600K - Cooler Master MasterLiquid ML360 RGB
Motherboard:
ASUS PRIME Z790-A Wifi
RAM:
G.Skill 32GB 2x16 Trident Z5 DDR5 5600MHz CL36 KIT
VGA & cooler:
MSI RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G
Display:
BenQ Mobiuz EX3210R i LG 43UM7600 4K TV
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250GB, SSD Samsung 1TB 860 EVO, WDC 500GB Black + WDRed 4TB + WDRed Plus 4TB
Sound:
CORSAIR VOID PRO RGB Wireless 7.1
Case:
Cooler Master Cosmos C700P
PSU:
Be Quiet! Straight Power 11 Platinum 1000W
Mice & keyboard:
Logitech G502 X White, Logitech G910 Orion Spectrum
Internet:
ADSL 20MBs
OS & Browser:
Win 10 64 bit, Opera
Other:
Sony Play Station One
Kao kad bi gradio kucu i tokom izlivanja temelja padne kisa i ti dodjes do zakljucka ova kuca ce da prokisnjava. Motaj kablove :lock:

Vrh